Brons - Jezus en de melaatse

Brons (Onbekend) - Jezus en de melaatse kopen? Bied vanaf 325!
Brons (Onbekend) - Jezus en de melaatse kopen? Bied vanaf 325!Brons (Onbekend) - Jezus en de melaatse kopen? Bied vanaf 325!Brons (Onbekend) - Jezus en de melaatse kopen? Bied vanaf 325!Brons (Onbekend) - Jezus en de melaatse kopen? Bied vanaf 325!Brons (Onbekend) - Jezus en de melaatse kopen? Bied vanaf 325!Brons (Onbekend) - Jezus en de melaatse kopen? Bied vanaf 325!Brons (Onbekend) - Jezus en de melaatse kopen? Bied vanaf 325!Brons (Onbekend) - Jezus en de melaatse kopen? Bied vanaf 325!Brons (Onbekend) - Jezus en de melaatse kopen? Bied vanaf 325!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Brons
Type kunstwerkBeeld / Object
Periode1900 t/m 1944
TechniekBrons
StijlRealistisch
OnderwerpReligieus
Afmetingen40 x 25 x 13 cm (h x b x d)
GesigneerdOngesigneerd
Indrukwekkend beeld, met een sterke uitdrukking van de onderworpene en de arrogante blik van de weldoener.
Mooie patina en fraai gietsel.
Wordt niet verstuurd ivm. gewicht.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Aerdenhout, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Brons 

Alle items van deze kunstenaar (37)

Geplaatst door  liesko
Lid sinds 2014
169 verkochte items
Alle items van deze verkoper (34)
25
40
13