Fons Snelder, bureau van geoxideerd ijzer & glas

Fons Snelder, bureau van geoxideerd ijzer & glas kopen? Bied vanaf 750!
Fons Snelder, bureau van geoxideerd ijzer & glas kopen? Bied vanaf 750!Fons Snelder, bureau van geoxideerd ijzer & glas kopen? Bied vanaf 750!Fons Snelder, bureau van geoxideerd ijzer & glas kopen? Bied vanaf 750!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ongespecificeerd
Type kunstwerkDesign
Periode2000 t/m Heden

Ijzersterk bureau, in opdracht gemaakt door installatiekunstenaar Fons Snelder. Oplage: één exemplaar. Jaartal: 2006. Het is een tijdloos ontwerp dat moeiteloos combineert met verschillende interieurstijlen. Het bureau is zo robuust dat het glas slechts minime gebruikerskrasjes krijgt, alleen zichtbaar bij vol lamplicht en van heel dichtbij. De platen zijn van gehard zekerheidsglas (veiligheidskeurmerk aanwezig) en liggen los op het holle, ijzeren onderstel. 1,70 breed x 66,5 hoog x 92 diep.

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Ongespecificeerd


Geplaatst door  mathilda
Lid sinds 2013
0 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
Veilinggegevens
Starttijd21-11-2016 om 16:18
Eindtijd26-11-2016 om 16:18
Openingsbod € 750
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk