Jaap ter Haar - olieverf op doek: dorpsgezicht

Jaap ter Haar - olieverf op doek: dorpsgezicht kopen? Bied vanaf 2750!
Jaap ter Haar - olieverf op doek: dorpsgezicht kopen? Bied vanaf 2750!Jaap ter Haar - olieverf op doek: dorpsgezicht kopen? Bied vanaf 2750!Jaap ter Haar - olieverf op doek: dorpsgezicht kopen? Bied vanaf 2750!Jaap ter Haar - olieverf op doek: dorpsgezicht kopen? Bied vanaf 2750!Jaap ter Haar - olieverf op doek: dorpsgezicht kopen? Bied vanaf 2750!Jaap ter Haar - olieverf op doek: dorpsgezicht kopen? Bied vanaf 2750!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jaap ter Haar (1923-1998)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlModern
OnderwerpStadsgezicht
IngelijstIngelijst
Afmetingen40 cm x 50 cm (h x b)
Incl. lijst54 cm x 64 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Dit werk is onderdeel van de Schilderijen Special > 350 euro special.
Prachtig olieverf op doek van Jaap ter Haar. Het werk is rechtsonder gesigneerd door de kunstenaar. Afmetingen doek: H 40 x b 50 cm. In zeer goede staat.
 De authenticiteit van het, aangeboden, werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden meegestuurd (Kiewit Kunst).

Betere foto's volgen vandaag.

Verzenden/ophalen:
Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 10 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen is zeer ruim bij vooruitbetaling. M.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verzonden met een koerier. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Openingsbod € 2.750
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd23-5-2023 om 21:50
Eindtijd5-6-2023 om 19:56
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.