Niki de Saint Phalle - Mi-Femme Mi-Ange

Niki de Saint Phalle - Mi-Femme Mi-Ange kopen? Bied vanaf 100!
Niki de Saint Phalle - Mi-Femme Mi-Ange kopen? Bied vanaf 100!Niki de Saint Phalle - Mi-Femme Mi-Ange kopen? Bied vanaf 100!Niki de Saint Phalle - Mi-Femme Mi-Ange kopen? Bied vanaf 100!Niki de Saint Phalle - Mi-Femme Mi-Ange kopen? Bied vanaf 100!Niki de Saint Phalle - Mi-Femme Mi-Ange kopen? Bied vanaf 100!Niki de Saint Phalle - Mi-Femme Mi-Ange kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ongespecificeerd
Type kunstwerkVaria
Periode2000 t/m Heden

Broche/hanger

Het betreft hier een versie van Niki de Saint Phalle's oervrouwen, de 'Nana's', welke hier is afgebeeld als half vrouw en half engel.

Het sieraad kan als broche en tevens als hanger worden gedragen. Het sieraad kan als broche en tevens als hanger worden gedragen.

Wordt geleverd met bijbehorende ketting en in het bijbehorende originele fluwelen sieradenzakje. Afmetingen: 5,0 cm x 3,5 cm. Het sieraad is gesigneerd in de druk op de achterzijde en verkeert in uitstekende staat.

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Utrecht, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Ongespecificeerd


Geplaatst door  Meerkoet
Lid sinds 2013
120 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
Veilinggegevens
Starttijd5-3-2017 om 12:45
Eindtijd12-3-2017 om 12:45
Openingsbod € 100
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieUtrecht,  Nederland