Qi Baishi - Speelse Kinderen

Qi Baishi - Speelse Kinderen kopen? Bied vanaf 50!
Qi Baishi - Speelse Kinderen kopen? Bied vanaf 50!Qi Baishi - Speelse Kinderen kopen? Bied vanaf 50!Qi Baishi - Speelse Kinderen kopen? Bied vanaf 50!Qi Baishi - Speelse Kinderen kopen? Bied vanaf 50!Qi Baishi - Speelse Kinderen kopen? Bied vanaf 50!Qi Baishi - Speelse Kinderen kopen? Bied vanaf 50!Qi Baishi - Speelse Kinderen kopen? Bied vanaf 50!Qi Baishi - Speelse Kinderen kopen? Bied vanaf 50!Qi Baishi - Speelse Kinderen kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Qi Baishi (1864-1957)
Type kunstwerkPrenten & Uitgaves
Periode1900 t/m 1944
TechniekHout/Linosnede
StijlKlassiek
OnderwerpFiguren
IngelijstIngelijst
Afmetingen27 x 18 cm (h x b)
Incl. lijst42 x 32 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Aangeboden wordt een exquise houtsnede van Qi Baishi (齊白石) , een van China's meest gevierde kunstenaars. Dit delicate werk, getiteld "Speelse Kinderen", is een charmante weergave van het alledaagse leven, met een speelse voorstelling van kinderen in traditionele kledij. De dynamiek en beweging van de figuren zijn vastgelegd met een sierlijke eenvoud die kenmerkend is voor Baishi's vaardigheid om de essentie van zijn onderwerp vast te leggen.

De houtsnede is uitgevoerd op rijstpapier, een traditioneel medium dat door Chinese kunstenaars wordt gekozen vanwege zijn vermogen om fijne details en subtiele gradaties van inkt op te nemen. Qi Baishi's kenmerkende gebruik van kleur is hier zichtbaar in de licht ingekleurde kleding van de kinderen, wat een contrast vormt met de verder monochrome compositie.

Qi Baishi staat bekend om zijn vernieuwende benadering van de traditionele Chinese schilderkunst, vaak gekenmerkt door een spontane en expressieve lijnvoering. Zijn werken zijn doordrenkt van een diep begrip van de Chinese volkscultuur en de natuur. Deze houtsnede is een prachtig voorbeeld van zijn vaardigheden, waarbij hij een traditionele methode combineert met een bijna moderne esthetiek.

Het werk is zorgvuldig ingelijst, met een passe-partout dat de aandacht vestigt op de integriteit en finesse van de afbeelding. Het werk draagt een chop/zegel van Qi Baishi

Het werk "Speelse Kinderen" zit is een zwarte lijst met zwarte passe partout en acrylic glas
Zwarte tekst: 永遠的愛 "Eternal Love"
Rode zegel / Chop Qi Baishi (齊白石)
Totale afmetingen: 42,5x32,5cm

Tijdgenoot van Zhang Daqian (张大千) en Xu Beihong (徐悲鸿)
Verzending in professionele verpakking via PostNL of DPD pakketservice
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 8,70
Naar België € 19,50
Naar Duitsland € 19,50
Europese Unie € 19,50
Wereldwijd € 38,80

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Qi Baishi (1864-1957) 

Chinees Chinees Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  SonorArtBV
Lid sinds 2023
6 verkochte items
Alle items van deze verkoper (1)
32 cm
42 cm
18 cm
27 cm
Veilinggegevens
Starttijd5-3-2024 om 22:00
Eindtijd14-3-2024 om 21:03
Openingsbod € 50
Veilingkosten: 15%
AfhalenNee is niet mogelijk
ObjectlocatieHuissen,  Nederland