18e-eeuwse Schilderkunst - Twee portretten van het echtpaar Cornelia van Doorn & Gijsbert Westerouen

18e-eeuwse Schilderkunst - Twee portretten van het echtpaar Cornelia van Doorn & Gijsbert Westerouen kopen? Bied vanaf 100!
18e-eeuwse Schilderkunst - Twee portretten van het echtpaar Cornelia van Doorn & Gijsbert Westerouen kopen? Bied vanaf 100!18e-eeuwse Schilderkunst - Twee portretten van het echtpaar Cornelia van Doorn & Gijsbert Westerouen kopen? Bied vanaf 100!18e-eeuwse Schilderkunst - Twee portretten van het echtpaar Cornelia van Doorn & Gijsbert Westerouen kopen? Bied vanaf 100!18e-eeuwse Schilderkunst - Twee portretten van het echtpaar Cornelia van Doorn & Gijsbert Westerouen kopen? Bied vanaf 100!18e-eeuwse Schilderkunst - Twee portretten van het echtpaar Cornelia van Doorn & Gijsbert Westerouen kopen? Bied vanaf 100!18e-eeuwse Schilderkunst - Twee portretten van het echtpaar Cornelia van Doorn & Gijsbert Westerouen kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • 18e-eeuwse Schilderkunst (1700-1800)
TypeTekening / Aquarel
Periode< 1800
TechniekAquarel
DragerPapier
StijlKlassiek
OnderwerpPortret
IngelijstIngelijst
Afmetingen13 cm x 9.5 cm (h x b)
Incl. lijst19 cm x 14 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd
Lot van twee kleine portretten op papier. Het betreft een portret van het echtpaar Cornelia van Doorn en. Gijsbert Westerouen. Eind 18e eeuw.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieGoed

Gezien de leeftijd in goede staat. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

18e-eeuwse Schilderkunst (1700-1800)

Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (356)

Lid sinds 2010
49026 verkochte items
Alle items van deze verkoper (563)
14 cm
19 cm
9.5 cm
13 cm
Veiling is afgelopen
Veilinggegevens
Starttijd15-3-2023 om 16:25
Eindtijd26-3-2023 om 21:02
Openingsbod € 100
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.