Anton Corbijn - Star Trak

Anton Corbijn - Star Trak kopen? Bied vanaf 165!
Anton Corbijn - Star Trak kopen? Bied vanaf 165!Anton Corbijn - Star Trak kopen? Bied vanaf 165!Anton Corbijn - Star Trak kopen? Bied vanaf 165!Anton Corbijn - Star Trak kopen? Bied vanaf 165!Anton Corbijn - Star Trak kopen? Bied vanaf 165!Anton Corbijn - Star Trak kopen? Bied vanaf 165!Anton Corbijn - Star Trak kopen? Bied vanaf 165!Anton Corbijn - Star Trak kopen? Bied vanaf 165!Anton Corbijn - Star Trak kopen? Bied vanaf 165!Anton Corbijn - Star Trak kopen? Bied vanaf 165!Anton Corbijn - Star Trak kopen? Bied vanaf 165!Anton Corbijn - Star Trak kopen? Bied vanaf 165!Anton Corbijn - Star Trak kopen? Bied vanaf 165!Anton Corbijn - Star Trak kopen? Bied vanaf 165!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Anton Corbijn (1955)
Type kunstwerkKunstboeken
Jaartal1996
TechniekHardcover
OnderwerpFotografie
Afmetingen29.5 x 29 cm (h x b)
Pagina's144

Anton Corbijn luidde met zijn sfeervolle, vaak melancholische beelden een nieuw tijdperk in in de portretfotografie voor de rock- en popmuziekscene. Hier is een fotograaf die de wereld rondreist, onvermoeibaar op zoek naar het vastleggen van zijn idolen op rustige momenten en een spoor van hun essentiële wezen achter alle roem en glamour te vangen.
De meeste foto's van Corbijn, voornamelijk in zwart-wit gemaakt met een handcamera en zonder extra verlichting, zijn gemaakt in die rustige momenten tussen de optredens. Buiten het bereik van de felle schijnwerpers, aan de donkere kant van de sterrencultus - letterlijk en figuurlijk - vindt Corbijn wat hem meer interesseert dan gebaar, beeld of glamour: de ongewone mate van privacy en nabijheid die zijn portretten tot echte karakterstudies maakt
Corbijn is nu verder gegaan dan de grenzen van de muziekfotografie en Star Trak leest als een visuele encyclopedie van de iconen van onze cultuur, waarbij vooraanstaande persoonlijkheden uit de wereld van film, literatuur, rockmuziek en mode worden samengebracht.
Hij bezoekt filmregisseurs Wim Wenders, David Lynch en Martin Scorsese, acteurs Johnny Depp, Gerard Depardieu en Jodie Foster, en naast de oudere rebellen - zoals Mick Jagger en Leonard Cohen - neemt hij de enfants terribles van de jaren tachtig en negentig op - Kurt Cobain, Billy Idol en Slash. Corbijn koppelt de uitspattingen van William S. Burroughs aan de schoonheid van supermodellen Naomi en Christy, en brengt Salman Rushdie en Bono samen voor de camera.

Conditie
ConditieZeer Goed
Het boek vertoont slechts lichte sporen van gebruik en ouderdom (papieren omslag). Duits-Engelse versie met 113 duotone en kleurenprenten. ISBN 3-8296-0056-9
Transport
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 17,50
Naar Duitsland € 17,50
Europese Unie € 17,50
Wereldwijd € 30,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Anton Corbijn (1955) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  Cords
Lid sinds 2018
208 verkochte items
Alle items van deze verkoper (17)
29 cm
29.5 cm