Arlo Guthrie - Poster Alice's Restaurant in Paradiso Amsterdam

Arlo Guthrie - Poster Alice's Restaurant in Paradiso Amsterdam kopen? Bied vanaf 25!
Arlo Guthrie - Poster Alice's Restaurant in Paradiso Amsterdam kopen? Bied vanaf 25!Arlo Guthrie - Poster Alice's Restaurant in Paradiso Amsterdam kopen? Bied vanaf 25!Arlo Guthrie - Poster Alice's Restaurant in Paradiso Amsterdam kopen? Bied vanaf 25!Arlo Guthrie - Poster Alice's Restaurant in Paradiso Amsterdam kopen? Bied vanaf 25!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Arlo Guthrie (1947)
Type kunstwerkVinyl
Periode1945 t/m 1999
TypeOverig
StijlFolk & Wereld
Uitgave1e uitgave
Een vintage promo /concertposter van Arlo Guthrie in Paradiso Amsterdam 

Arlo Guthrie (Brooklyn (New York), 10 juli 1947) is een Amerikaans folkzanger.
Guthrie is een zoon van Woody Guthrie en Marjorie Mazia. Hij trad al op 13-jarige leeftijd op, en werd, naast zijn vader, door Pete Seeger geïnspireerd. Hij groeide op met de muziek van Lead Belly, Cisco Houston, Ramblin' Jack Elliott, Sonny Terry en the Weavers.

Zijn bekendste werk is Alice's Restaurant, een "talking blues" nummer dat bijna 19 minuten duurt. Guthrie wist het nummer bij liveoptredens soms te rekken tot 45 minuten. Het verhaal, gebaseerd op een waar gebeurd verhaal, is een protest tegen de Vietnamoorlog.

Deze originele poster is de eerste druk van de grafische promotie van het concert. Het was alleen voor promotioneel gebruik en niet beschikbaar voor commerciële verkoop. Latere reproducties, hoewel decoratief, hebben geen echte waarde. Ze werden meestal gezien in etalages van muziekwinkels, enz. en waren vaak maar een week of 2 aanwezig nadat ze waren opgehangen. Het vinden van deze  is zeldzaam.
Conditie
ConditieBeschadigd (Fair/Poor)
De poster is dusdanig zeldzaam dat het nog de moeite is om dit aan te bieden. De poster heeft aan de bovenzijde kleine sporen van plakband residu (bewijs dat de poster opgehangen is geweest) en is aan de onderzijde bij de hoeken imperfect. Inlijsten kan deze imperfecties oplossen. De poster is opgerold en wordt met track& Trace verzonden.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,50
Naar België € 15,00
Naar Duitsland € 17,50
Europese Unie € 17,50
Wereldwijd € 30,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd26-8-2022 om 15:13
Eindtijd4-9-2022 om 21:25
Openingsbod € 25
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland