Arno Nollen - “she says” - Verkocht

Arno Nollen - “she says” kopen? Bied vanaf 200!
Dit item is verkocht Toon item
Fotografie

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Arno Nollen - “she says” kopen? Bied vanaf 200!
Arno Nollen - “she says” kopen? Bied vanaf 200!Arno Nollen - “she says” kopen? Bied vanaf 200!Arno Nollen - “she says” kopen? Bied vanaf 200!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Arno Nollen (1964-2002)
Type kunstwerkFotografie
Jaartal2013
TechniekDigitale Print
IngelijstIngelijst
Afmetingen72 x 48 cm (h x b)
Incl. lijst72 x 48 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage10

72 x 48 cm, inkjet print on fine art paper, 97/2013, nr 1/10.
afmetingen zijn anders omdat het werk nog ingelijst is!De foto’s, fotoboeken en films van Arno Nollen vormen een bonte verzameling van afbeeldingen van meisjes en jonge vrouwen. Hij brengt ze op alle mogelijke manieren en van alle kanten in beeld. Gekleed, half ontbloot, helemaal naakt. Staand, zittend, knielend of liggend. Met donker, blond of rood haar. Alles draait bij Arno Nollen om meisjes. Zoals hij zelf zegt: ‘Ik ben altijd met meisjes bezig. Juist die jonge meisjes zijn interessant vanwege hun lichaamstaal en hun gelaatsuitdrukkingen. Ze weten alles, maar missen de ervaring. Dat is interessant om vast te leggen.’ Als kijker vraag je je af: wat gebeurt er tussen die meisjes en de fotograaf? Wat is hun relatie? 

Dankzij de grote bijdrage van meer dan tachtig gerenommeerde fotografen die een van hun werken hebben gedoneerd, is YOPE weer in staat om zowel nieuwe kopers en ervaren verzamelaars een veelzijdige selectie van unieke werken aan te bieden.
Alle opbrengsten van de veiling komen ten goede aan het werk van Young Perspectives.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 8,70
Naar België € 25,00
Naar Duitsland € 25,00
Europese Unie € 25,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Arno Nollen (1964-2002) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  YopeArt
Lid sinds 2023
11 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
48 cm
72 cm
48 cm
72 cm