Big Ghost LTD - Jay-Z ‎– The Black Album Revisited + OBI - Maar 25 exemplaren - Verkocht

Big Ghost LTD - Jay-Z ‎– The Black Album Revisited + OBI - Maar 25 exemplaren kopen? Bied vanaf 35!
Big Ghost LTD - Jay-Z ‎– The Black Album Revisited + OBI - Maar 25 exemplaren kopen? Bied vanaf 35!Big Ghost LTD - Jay-Z ‎– The Black Album Revisited + OBI - Maar 25 exemplaren kopen? Bied vanaf 35!Big Ghost LTD - Jay-Z ‎– The Black Album Revisited + OBI - Maar 25 exemplaren kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Big Ghost LTD
TypeVinyl
Jaartal2019
TypeLP
StijlHip Hop
UitgaveRe-Issue

Uitgebracht in slechts 25 exemplaren met OBI voor de Japanse markt. Tevens met sticker.

Dit album is genummerd: 4/25

Label: de Rap Winkel Records ‎– DRW004


Herkomst:

Private collectie, Nederland. 


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Bezichtigen: Heeft u interesse in het werk? Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.


ConditieNieuw (Mint)

Album is in absolute nieuwstaat net als de hoes.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Big Ghost LTD

Amerikaans Amerikaans

Geplaatst door  Veilingmeester-Vinyl
FA. (14)

Lid sinds 2020
732 verkochte items
Alle items van deze verkoper (28)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 32,20 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:15-12-2020 om 09:51
Eindtijd:19-12-2020 om 21:02
Biedingen (1)
upcrates
19 dec. / 20:43
€ 28
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.