Big Ghost LTD - X Jay-Z ‎– The Black Album Revisited - Limited + 7' Single - Verkocht

Big Ghost LTD - X Jay-Z ‎– The Black Album Revisited - Limited + 7' Single kopen? Bied vanaf 50!
Big Ghost LTD - X Jay-Z ‎– The Black Album Revisited - Limited + 7' Single kopen? Bied vanaf 50!Big Ghost LTD - X Jay-Z ‎– The Black Album Revisited - Limited + 7' Single kopen? Bied vanaf 50!Big Ghost LTD - X Jay-Z ‎– The Black Album Revisited - Limited + 7' Single kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Big Ghost LTD
TypeVinyl
Jaartal2019
TypeLP
StijlHip Hop
Uitgave1e uitgave

Bijzondere LP, met een oplage van slechts 500 stuks, maar 250 genummerde exemplaren daarvan op "Baby Pink Vinyl". Dit is nummer 250/500. Met een bonus single en Japanse OBI.

Label:de Rap Winkel Records ‎– DRW004

Herkomst:

Private collectie, Nederland.


Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger.

Foto’s van hoezen zijn altijd van het aangeboden item. Het is voor ons ondoenlijk om iedere LP te luisteren. De conditie van het Vinyl wordt dus optisch beoordeeld.

Het serienummer van een LP wordt altijd vermeld. U dient zelf onderzoek te doen om welke persing het dus gaat. Houdt u er rekening mee dat u koopt bij een veiling en niet bij een speciaalzaak.

Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Wilt u aankopen laten verzenden dan is het mogelijk om meerdere aankopen binnen 1 maand te combineren en deze kosten per item laag te houden.

Bezichtigen: Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw aankoop onder valt, kunt u een album bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan uitsluitend op afspraak (ivm Corona) op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.ConditieNieuw (Mint)

Album is in absolute nieuwstaat (nog in plastic geseald), net als de hoes.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Big Ghost LTD

Amerikaans Amerikaans

Geplaatst door  Veilingmeester-Vinyl
FA. (14)

Lid sinds 2020
732 verkochte items
Alle items van deze verkoper (28)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 57,50 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:26-10-2020 om 15:01
Eindtijd:09-11-2020 om 21:43
Biedingen (1)
Rubenads
28 okt. / 20:04
€ 50
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.