Christian van Hedel - Evolution

Christian van Hedel - Evolution kopen? Bied vanaf 110!
Christian van Hedel - Evolution kopen? Bied vanaf 110!Christian van Hedel - Evolution kopen? Bied vanaf 110!Christian van Hedel - Evolution kopen? Bied vanaf 110!Christian van Hedel - Evolution kopen? Bied vanaf 110!Christian van Hedel - Evolution kopen? Bied vanaf 110!Christian van Hedel - Evolution kopen? Bied vanaf 110!Christian van Hedel - Evolution kopen? Bied vanaf 110!Christian van Hedel - Evolution kopen? Bied vanaf 110!Christian van Hedel - Evolution kopen? Bied vanaf 110!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Christian van Hedel (1974)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal2017
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
StijlAbstract
OnderwerpAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen100 x 160 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Evolution  gaat zoals de meeste kunstwerken van deze kunstenaar over het dagelijks leven en vooral over onze gevoelens. Alles draait om evolutie, immers vooruitgaan willen we allemaal.
Het schilderij gaat over veranderingen in het positieve woord, alles wordt beter, al gaat het somt langzaam. In het schilderij zie je dan ook contrasten met prachtige sprekende kleuren en de bijzondere kleurcombinaties. Deze bijzondere kleur combinaties, staan voor veranderingen die we niet van te voren wisten, maar wel bijzonder mooi zijn. Het is een cadeautje in ons leven. Hoe langer je kijkt, hoe meer je erin gaat zien.
Het bijzondere aan dit schilderij is dat het zowel horizontaal als verticaal opgehangen kan worden. Het is een abstract, modern kunstwerk met een vleugje urban stijl.Een groot formaat schilderij dat in elk interieur tot zijn recht komt. Door de kunstenaar gebruikte vormen en kleuren zie je steeds weer iets anders in het schilderij, het leeft.
Acrylverf op doek met 4 lagen matte vernis.
Het schilderij wordt opgerold in een kartonnenbuis verzonden. Het wordt geleverd met echtheidscertificaat en uiteraard wordt verzekerd verzonden. Indien gewenst kan het ook opgespannen geleverd worden, neem dan contact op de verkoper.

De kunstenaar stelt zich voor:
Korte intro kunstenaar: Hij is begonnen als een autodidact kunstenaar in de jaren 90 en later heeft hij een academisch opleiding gevolg in fine art. Zijn werken worden tentoongesteld en verkocht over de hele wereld. Van zijn thuisland Nederland tot New York, Taiwan Australië enz. Inmiddels heeft hij een eigen Art Studio en kunstgalerie. In 2022 heeft hij o.a. in opdracht van de overheid een permanent groot kleurrijk abstract schilderij van ruim 300m² geschilderd in een openbaar gebied.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Veghel, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 17,50
Naar België € 30,00
Naar Duitsland € 40,00
Europese Unie € 40,00
Wereldwijd € 120,00
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Christian van Hedel (1974) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (3)

Geplaatst door  Chrizys_Art
Lid sinds 2016
25 verkochte items
Alle items van deze verkoper (3)
160 cm
100 cm