Christian van Hedel - x-girl

Christian van Hedel - x-girl kopen? Bied vanaf 125!
Christian van Hedel - x-girl kopen? Bied vanaf 125!Christian van Hedel - x-girl kopen? Bied vanaf 125!Christian van Hedel - x-girl kopen? Bied vanaf 125!Christian van Hedel - x-girl kopen? Bied vanaf 125!Christian van Hedel - x-girl kopen? Bied vanaf 125!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Christian van Hedel (1974)
TypeFotografie
Jaartal2015
TechniekDigitale Print
IngelijstDibond
Afmetingen100 x 150 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage2
Dit betreft een mixedmedia werk van de Nederlandse kunstenaar Christian van Hedel.

Editie nummer 1 uit oplage van 2.  Certificaat van echtheid hand gesigneerd door kunstenaar is op de achterzijde aanwezig.

Afdruk op fujicolor crystal archive type dpii/220 grams fotopapier en verlijmd op aluminium dibond 3mm. De afdruk is voorzien van mat gelamineerd uv bestendige afwerking. Aan de achterzijde voorzien van een metalen ophangframe.

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Bergen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd27-6-2023 om 20:48
Eindtijd7-7-2023 om 20:33
Openingsbod € 125
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieBergen,  Nederland