Evert Moll - Zeezicht met figuur op pier

Evert Moll - Zeezicht met figuur op pier kopen? Bied vanaf 219!
Evert Moll - Zeezicht met figuur op pier kopen? Bied vanaf 219!Evert Moll - Zeezicht met figuur op pier kopen? Bied vanaf 219!Evert Moll - Zeezicht met figuur op pier kopen? Bied vanaf 219!Evert Moll - Zeezicht met figuur op pier kopen? Bied vanaf 219!Evert Moll - Zeezicht met figuur op pier kopen? Bied vanaf 219!Evert Moll - Zeezicht met figuur op pier kopen? Bied vanaf 219!Evert Moll - Zeezicht met figuur op pier kopen? Bied vanaf 219!Evert Moll - Zeezicht met figuur op pier kopen? Bied vanaf 219!Evert Moll - Zeezicht met figuur op pier kopen? Bied vanaf 219!Evert Moll - Zeezicht met figuur op pier kopen? Bied vanaf 219!Evert Moll - Zeezicht met figuur op pier kopen? Bied vanaf 219!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Evert Moll (1878-1955)
Type kunstwerkSchilderij
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlImpressionistisch
OnderwerpZeegezicht
IngelijstIngelijst
Afmetingen20 x 29 cm (h x b)
Incl. lijst24 x 33 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Olieverfschilderijtje van de autodidact Evert Moll (1878-1955) die tal van rivier, zee- en havengezichten schilderde in de trant van de Haagse School. Ook schilderde hij landschappen en stadsgezichten, vaak vanaf of met uitzicht op het water. Hij bracht veel tijd door aan de waterkant waar hij op klein formaat olieverfschetsen  en tekeningen maakte die als voorbeeld dienden voor de grotere werken die in zijn atelier ontstonden.
Moll maakte opvallend veel schilderijen van pieren en golfbrekers, en het aangeboden doek past daar wonderwel in: het verbeeldt een pier of golfbreker, waarop een figuur tegen een achtergrond van meeuwen boven zee, en is mogelijk een voorstudie van het veel grotere (100 x 60 cm) schilderij “Zeegezicht met vissers op een pier”, dat in 2013 geveild werd bij Vendu R’dam (laatste foto ). Het werk is gesigneerd "Evert Moll" linksonder, en ingelijst in een eenvoudig houten, verguld lijstje.

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Leuven, België
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen België € 11,50
Naar Nederland € 18,10
Naar Duitsland € 18,10
Europese Unie € 21,50
Wereldwijd € 52,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .