Henk Huig - kleine ets

Henk Huig - kleine ets kopen? Bied vanaf 35!
Henk Huig - kleine ets kopen? Bied vanaf 35!Henk Huig - kleine ets kopen? Bied vanaf 35!Henk Huig - kleine ets kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Henk Huig (1934)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekEts
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen20 cm x 24 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Ets van Henk Huig. Afmetingen blad: H20 x b24cm. Afmetingen voorstelling: H15 x b18cm. Het werk is rechtsonder, met potlood, gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Henk Huig is een Nederlandse naoorlogse en hedendaagse kunstenaar die werd geboren in 1934.
ConditieGoed

In goede staat. Er zit een vouw links bovenin de hoek.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veiling is afgelopen
Veilinggegevens
Starttijd1-8-2022 om 23:27
Eindtijd7-8-2022 om 21:24
Openingsbod € 35
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE,  Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.