Imanol Marrodán - Seascape 22/04/2017 - 18 x 32 cm. Auflage 5/25

Imanol Marrodán - Seascape 22/04/2017 - 18 x 32 cm. Auflage 5/25 kopen? Bied vanaf 165!
Imanol Marrodán - Seascape 22/04/2017 - 18 x 32 cm. Auflage 5/25 kopen? Bied vanaf 165!Imanol Marrodán - Seascape 22/04/2017 - 18 x 32 cm. Auflage 5/25 kopen? Bied vanaf 165!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Imanol Marrodán (1964)
TypeFotografie
Jaartal2017
TechniekC-Print
OnderwerpZeegezicht
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen18 cm x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
OplageEditión number 5/25
Vertaald met Google Translate. Originele tekst tonen .
Imanol Marrodán (1964) Titel: Zeegezicht 22/04/2017 Chromogene print (C Print) 18 x 32 cm. Oplage: 5 van een oplage van 25 genummerde en gesigneerde exemplaren. Gesigneerd, getiteld en genummerd met permanent marker op de achterkant van de foto. Certificaat van echtheid ondertekend door de kunstenaar wordt meegeleverd.
  • Imanol Marrodan. Bilbao 1964 Een interdisciplinaire maker en onderzoeker, zijn werk, naast andere activiteiten, voert kritisch werk uit via verschillende evenementen die verband houden met kunst en hedendaags denken als onderdeel van zijn persoonlijk creatief project. Het concept van limiet, geïnspireerd door het idee van de oude Romeinse "limes", aangehaald door Eugenio Trias als een metafoor voor een beschaafde, rationeel gecontroleerde kennis, is het uitgangspunt voor een concept van limiet dat niet wordt opgevat als het einde van iets , maar als middel voor het "begin" van groei en evolutie. Dit idee van het zoeken en verkennen van het onbekende en van persoonlijke identiteit gerelateerd aan natuurlijke processen en ritmes is het centrale thema van het werk van Imanol Marrodán. Het doel is om een steeds bredere Atlas van betekenissen met verschillende betekenissen te creëren. We stellen de constructie voor van een metataal die de verschillende stadia en ervaringen omvat die worden ervaren als mentale structuren die metaforisch worden gevormd door Euclidische geometrieën en tegelijkertijd ook door structuren van fractal en intuïtief organisch denken. Het is het proces van het vormen van een ervaring die een sociaal-politieke habitat deelt in een industriële, materialistische, technologische en kunstmatige wereld, in tegenstelling tot een natuurlijke omgeving die nauw verbonden is met de wetten van het universum, die we nauwelijks kennen, maar die we nog steeds voelen en intuïtief. Hij heeft geëxposeerd in landen als het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Portugal, België, Korea, Argentinië, Chili, Zwitserland en de Verenigde Staten. Zijn werk was te zien op internationale hedendaagse kunstbeurzen zoals ARCO, VALENCIA ART, ARTE SANTANDER en DFOTO (Spanje), ART COLOGNE en KUNST KÖLN (Duitsland), KIAF (Seoul, Korea), ArteBA (Buenos Aires, Argentinië), BALELATINA (Bazel, Zwitserland)...enz...
ConditieNieuwstaat

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Imanol Marrodán (1964)

Spaans Spaans Alle items van deze kunstenaar (8)

Geplaatst door  Rojoultramar
FA. (1)

Lid sinds 2022
7 verkochte items
Alle items van deze verkoper (10)
32 cm
18 cm
Veiling is afgelopen
Veilinggegevens
Starttijd1-3-2023 om 18:44
Eindtijd14-3-2023 om 19:37
Openingsbod € 165
Veilingkosten: 15%
AfhalenNee is niet mogelijk
ObjectlocatieVitoria,  Spanje
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.