Jan Kleintjes - Olieverf op paneel, Portret van een dame in groen (...) - Ingelijst - Verkocht

Jan Kleintjes - Olieverf op paneel, Portret van een dame in groen (...) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!
Jan Kleintjes - Olieverf op paneel, Portret van een dame in groen (...) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!Jan Kleintjes - Olieverf op paneel, Portret van een dame in groen (...) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!Jan Kleintjes - Olieverf op paneel, Portret van een dame in groen (...) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!Jan Kleintjes - Olieverf op paneel, Portret van een dame in groen (...) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!Jan Kleintjes - Olieverf op paneel, Portret van een dame in groen (...) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!Jan Kleintjes - Olieverf op paneel, Portret van een dame in groen (...) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!Jan Kleintjes - Olieverf op paneel, Portret van een dame in groen (...) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!Jan Kleintjes - Olieverf op paneel, Portret van een dame in groen (...) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!Jan Kleintjes - Olieverf op paneel, Portret van een dame in groen (...) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!Jan Kleintjes - Olieverf op paneel, Portret van een dame in groen (...) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!Jan Kleintjes - Olieverf op paneel, Portret van een dame in groen (...) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Jan Kleintjes (1872-1955)
TypeSchilderij
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
DragerPaneel
StijlKlassiek
OnderwerpPortret
IngelijstIngelijst
Afmetingen44 cm x 32 cm (h x b)
Lijst49.5 cm x 37.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Twee mooie portretten van Jan Kleintjes, beschilderd op één paneel. Het portret van een dame in groen zit aan de voorzijde, waar het werk ook gesigneerd is door de kunstenaar, in verso een portret van een dame in beige.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieGoed

De portretten hebben beide een paar vuile plekjes en vegen. Op het portret van de dame in groen zit links in het midden, aan de rand, een plekje verfschade. Op het portret van de dame in beige zitten, in haar haren en bij haar schouder rechts, plekjes verfschade. Zie ook de detailfoto's.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Jan Kleintjes (1872-1955)

Alle items van deze kunstenaar (0)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (330 )

Lid sinds 2010
46977 verkochte items
Alle items van deze verkoper (667)
Pinterest
37.5 cm
49.5 cm
32 cm
44 cm
Dit item is verkocht voor 379,50 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:23-09-2022 om 16:15
Eindtijd:03-10-2022 om 19:48
Biedingen (5)
GN1703
03 okt. / 19:43
€ 330
Veluwe
03 okt. / 19:36
€ 310
GN1703
03 okt. / 19:32
€ 290
Veluwe
03 okt. / 19:28
€ 270
GN1703
03 okt. / 19:27
€ 250
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.