Johannes Hessel Brolsma - Les 22 - naar Dick Ket - 21549

Johannes Hessel Brolsma - Les 22 - naar Dick Ket - 21549 kopen? Bied vanaf 30!
Johannes Hessel Brolsma - Les 22 - naar Dick Ket - 21549 kopen? Bied vanaf 30!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Johannes Hessel Brolsma (1909-1990)
TypeTekening / Aquarel
Periode1900 t/m 1944
TechniekAquarel
DragerPapier
StijlImpressionistisch
OnderwerpStilleven
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen22 cm x 19 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd

Brolsma was leraar en gebruikte dit werk als lesmateriaal: Compositieschema naar een schilderij van Dick Ket. De compositie wordt beheert door rechthoeken, ellipsen en cirkels. Hiervoor werden een schoolschrift, enkele prenten en reclameplaten, een schaal, een fles en een vaatdoek gebruikt.
Pakketpost - De 2de Kans Kunst van Zaansgroen wordt verzonden met risico voor de koper. Afhalen in de galerie in Zaandam geniet de voorkeur. Het werk bekijken alvorens een bod te doen behoort tot de mogelijkheden. 2de Kans Kunst valt onder de ‘Bijzondere regeling kunst’ en valt onder het 0% btw tarief. Transportkosten worden met 21% btw belast. 
Eigen koerier / Swift - Voor eigen koerierskosten geldt: Afstand tussen Zaandam en uw bestemming berekend via Googlemaps met een minimum van €50 . Voor een verzending via Swift koeriers rekenen wij €55 voor een pakket tot 150 cm . Transportkosten worden met 21% btw belast.  
Afhalen - Indien u een kunstwerk komt afhalen, doet u dit binnen twee weken. Zaansgroen heeft een beperkte opslag. De maximale ophaaltermijn is 1 maand na factuurdatum. Het werk zal na deze maand weer ter veiling worden aangeboden. U heeft geen recht op restitutie van reeds betaalde kosten.
ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Sluit over 2d 0u 51m 45s
Openingsbod€ 30
Veilingkosten : 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieZaandam,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa
Veilinggegevens
Starttijd14-3-2023 om 15:24
Eindtijd29-3-2023 om 22:25
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.