Jos Verwiel - Can-can

Jos Verwiel - Can-can kopen? Bied vanaf 195!
Jos Verwiel - Can-can kopen? Bied vanaf 195!Jos Verwiel - Can-can kopen? Bied vanaf 195!Jos Verwiel - Can-can kopen? Bied vanaf 195!Jos Verwiel - Can-can kopen? Bied vanaf 195!Jos Verwiel - Can-can kopen? Bied vanaf 195!Jos Verwiel - Can-can kopen? Bied vanaf 195!Jos Verwiel - Can-can kopen? Bied vanaf 195!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jos Verwiel (1954)
Type kunstwerk Beeld / Object
Jaartal 2000
Techniek Brons
Stijl Modern
Onderwerp Abstract
Afmetingen 30 x 48 x 44 cm (h x b x d)
Gewicht 10000 gram
Gesigneerd Handgesigneerd
Bronzen beeld van Jos Verwiel gemonteerd op een granieten sokkel.
 Let op het werk is aanzienlijk zwaar van gewicht.
U kunt het werk komen ophalen of per koerier in Nederland of België thuis bezorgd krijgen.
Het is mogelijk om het werk vooraf te komen beoordelen in onze schatkamer in Gorcum of het na aankoop tijdelijk in ons depot te laten opslaan.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Gorinchem, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .