Joyce van Oorschot - 4000855 Zeefdruk, Est ce que peux mange du tout? - Ingelijst - Verkocht

Joyce van Oorschot - 4000855 Zeefdruk, Est ce que peux mange du tout? - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Dit item is verkocht Toon item
Prenten & Uitgaves

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Joyce van Oorschot - 4000855 Zeefdruk, Est ce que peux mange du tout? - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Joyce van Oorschot - 4000855 Zeefdruk, Est ce que peux mange du tout? - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Joyce van Oorschot - 4000855 Zeefdruk, Est ce que peux mange du tout? - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Joyce van Oorschot - 4000855 Zeefdruk, Est ce que peux mange du tout? - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Joyce van Oorschot
Type kunstwerk Prenten & Uitgaves
Periode 2000 t/m Heden
Techniek Zeefdruk
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 86 x 86 cm (h x b)
Incl. lijst 113 x 113 cm (h x b)
Gesigneerd Ongesigneerd/Drukgesigneerd
Thematische zeefdruk van Joyce van Oorschot.
Voor items aangeboden door de zakelijke verkoper Ontzamelenbas, gelden de volgende voorwaarden (indien van toepassing op het werk): 

Ingelijst werk of werk in Passe-partout: beschadigingen aan lijsten beschrijven wij niet. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, wordt dit vermeld. Passe-partouts zijn niet gegarandeerd. 

Werk in oplage: het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Werk in oplage in dezelfde conditie, wordt niet per stuk gefotografeerd. 

Afhandeling: wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur per e-mail voor de aangekochte werken. In het begeleidend schrijven van de factuur, vindt u de instructies voor de afhandeling. 

Volgrecht: voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Wij als verkoper zullen zorgdragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Utrecht, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Joyce van Oorschot 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Ontzamelenbas
Lid sinds 2023
476 verkochte items
Alle items van deze verkoper (10)
113 cm
113 cm
86 cm
86 cm