Lenneke van der Goot - Composition With Wolves

Lenneke van der Goot - Composition With Wolves kopen? Bied vanaf 400!
Lenneke van der Goot - Composition With Wolves kopen? Bied vanaf 400!Lenneke van der Goot - Composition With Wolves kopen? Bied vanaf 400!Lenneke van der Goot - Composition With Wolves kopen? Bied vanaf 400!Lenneke van der Goot - Composition With Wolves kopen? Bied vanaf 400!Lenneke van der Goot - Composition With Wolves kopen? Bied vanaf 400!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Lenneke van der Goot (1979)
Type kunstwerkTekening / Aquarel
Jaartal2012
TechniekGouache
DragerPapier
OnderwerpDieren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen196 x 184 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Gouache op papier 2012

De kunstenares is Lenneke van der Goot (1979) , afgestudeerd aan de HKU. Meer informatie over Lenneke van der Goot zie ook haar website.
De naam van het werk is ‘Composition with wolves’uit 2012. De afmetingen zijn 196 x 184 cm. Materiaal Gouache op papier.
Een recensie uit 2012 van Jantine Kremer (kunstbeschouwer en museumdocent) over dit werk n.a.v. een expositie in Galerie Sanaa in Utrecht: “- Maar wie vervolgens gevangen wordt door de blik van meer dan levensgrote wolf van Lenneke van der Goot, kan zich niet van haar krachtige tekeningen losmaken. Hoewel Van der Goot als laatste bij de driemanstentoonstelling Ambiguous creatures in a fragile world is gevoegd, overheerst haar werk in meerdere opzichten”
Wij hebben dit werk gekocht in 2012, we woonden toen in een groot en licht appartement met een loftsfeer in Amsterdam, na veel zoeken vonden we dit kunstwerk en waren onder de indruk van haar manier van werken, materiaalkeuze en sfeer die haar werk uitstraalt.
Recentelijk zijn wij verhuisd naar een stadsappartement in het centrum va Haarlem. Spijtig genoeg komt het kunstwerk hier niet tot zijn recht en hebben we besloten dit op de markt te brengen.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Haaarlem, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd13-4-2024 om 12:16
Eindtijd26-4-2024 om 21:37
Openingsbod € 400
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieHaaarlem,  Nederland