Lianne de Lepper - Eentje heet er Sammy

Lianne de Lepper - Eentje heet er Sammy kopen? Bied vanaf 30!
Lianne de Lepper - Eentje heet er Sammy kopen? Bied vanaf 30!Lianne de Lepper - Eentje heet er Sammy kopen? Bied vanaf 30!Lianne de Lepper - Eentje heet er Sammy kopen? Bied vanaf 30!Lianne de Lepper - Eentje heet er Sammy kopen? Bied vanaf 30!Lianne de Lepper - Eentje heet er Sammy kopen? Bied vanaf 30!Lianne de Lepper - Eentje heet er Sammy kopen? Bied vanaf 30!Lianne de Lepper - Eentje heet er Sammy kopen? Bied vanaf 30!Lianne de Lepper - Eentje heet er Sammy kopen? Bied vanaf 30!Lianne de Lepper - Eentje heet er Sammy kopen? Bied vanaf 30!Lianne de Lepper - Eentje heet er Sammy kopen? Bied vanaf 30!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Lianne de Lepper (1971)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1996
TechniekHout/Linosnede
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen57 x 76.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage10
Vermoedelijke linosnede door Lianne de Lepper uit 1996 getiteld 'Eentje heet er Sammy'. Oplage van 10 stuks, eigen druk. Gesigneerd met potlood en genummerd 9/10. Staat is goed. Wel wat gebruikssporen zoals een lichte vouw hier en daar en lichte vlekvorming op achterkant/omkadering (zie foto's voor details), tevens zijn de randen gerafeld, met name aan boven en onderzijde (mogelijk als gevolg van eerdere inlijsting). Geen grote tekortkomingen. Zonder lijst. Wordt verzonden in koker (standaardzending).
Conditie
ConditieGoed
Staat is goed. Wel wat gebruikssporen zoals een lichte vouw hier en daar en lichte vlekvorming op achterkant/omkadering (zie foto's voor details), tevens zijn de randen gerafeld, met name aan boven en onderzijde (mogelijk als gevolg van eerdere inlijsting). Bij gebruik van passe-partout en inlijsting zal er niets van deze gebruikssporen te zien zijn. Geen grote tekortkomingen. Zonder lijst. Wordt verzonden in koker (standaardzending).
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Standdaarbuiten, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 6,95
Naar België € 19,50
Naar Duitsland € 19,50
Europese Unie € 19,50
Wereldwijd € 38,80

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Lianne de Lepper (1971) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (2)

Geplaatst door  Narciszus
Lid sinds 2023
5 verkochte items
Alle items van deze verkoper (9)
76.5 cm
57 cm