Michiel H.F. Schierbeek - Michiel H.F. Schierbeek: Glasobject met frame, Framel for an empty space - Verkocht

Michiel H.F. Schierbeek: Glasobject met frame, Framel for an empty space kopen? Bied vanaf 200!
Dit item is verkocht Toon item
Glas / Keramiek

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Michiel H.F. Schierbeek: Glasobject met frame, Framel for an empty space kopen? Bied vanaf 200!
Michiel H.F. Schierbeek: Glasobject met frame, Framel for an empty space kopen? Bied vanaf 200!Michiel H.F. Schierbeek: Glasobject met frame, Framel for an empty space kopen? Bied vanaf 200!Michiel H.F. Schierbeek: Glasobject met frame, Framel for an empty space kopen? Bied vanaf 200!Michiel H.F. Schierbeek: Glasobject met frame, Framel for an empty space kopen? Bied vanaf 200!Michiel H.F. Schierbeek: Glasobject met frame, Framel for an empty space kopen? Bied vanaf 200!Michiel H.F. Schierbeek: Glasobject met frame, Framel for an empty space kopen? Bied vanaf 200!Michiel H.F. Schierbeek: Glasobject met frame, Framel for an empty space kopen? Bied vanaf 200!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Michiel H.F. Schierbeek (1948)
Type kunstwerk Glas / Keramiek
Periode 2000 t/m Heden

Titel: Framel for an empty space
Jaartal: 1995
Afmetingen: h: 30 cm x b: 36 cm x d: 21,5 cm
Gesigneerd: Nee
Materiaal: Glas en lood
Gewicht: 5 kg
Conditie: In zeer goede staat
Oorspronkelijke galerieprijs: € 2225,00


Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn. Het oplagenummer op de foto(s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

 

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag van 10 euro per gewonnen item:
Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

Passe-partout:
Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Wanneer u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen worden afgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Verzending is ook mogelijk.


Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan in Amsterdam, tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

Vragen:
Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.
 

 

Adminstratieve code:

QQUT

 

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Michiel H.F. Schierbeek (1948) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
52205 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)