• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Mike Kelley - Silver Ball (Light and Color Mostly) - Verkocht

Mike Kelley - Silver Ball (Light and Color Mostly) kopen? Bied vanaf 50!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 69,00 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Mike Kelley - Silver Ball (Light and Color Mostly) kopen? Bied vanaf 50!
Mike Kelley - Silver Ball (Light and Color Mostly) kopen? Bied vanaf 50!Mike Kelley - Silver Ball (Light and Color Mostly) kopen? Bied vanaf 50!Mike Kelley - Silver Ball (Light and Color Mostly) kopen? Bied vanaf 50!Mike Kelley - Silver Ball (Light and Color Mostly) kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester-Vinyl
FA. (14)

Lid sinds 2020
563 verkochte items
Alle items van deze verkoper (37)
  • Mike Kelley (1954-2012)
TypeVinyl
Jaartal2003
TypeLP
StijlOverig
UitgaveOverig
Bijzondere LP, door de Amerikaanse performance- en installatiekunstenaar Mike Kelley. De LP, onderdeel van 14-delige Lathanides serie van eenzijdige LP's ter gelegenheid van het 10-jarige bestaan van het label Table of the Elements. Per LP een oplage van 2000 exemplaren. 

Table Of The Elements ‎– Gd 64


Herkomst:

Private collectie, Nederland.


Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger.

Foto’s van hoezen zijn altijd van het aangeboden item. Het is voor ons ondoenlijk om iedere LP te luisteren. De conditie van het Vinyl wordt dus optisch beoordeeld.

Het serienummer van een LP wordt altijd vermeld. U dient zelf onderzoek te doen om welke persing het dus gaat. Houdt u er rekening mee dat u koopt bij een veiling en niet bij een speciaalzaak.

Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Wilt u aankopen laten verzenden dan is het mogelijk om meerdere aankopen binnen 1 maand te combineren en deze kosten per item laag te houden.

Bezichtigen: Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw aankoop onder valt, kunt u een album bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan uitsluitend op afspraak (ivm Corona) op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

ConditieZeer goed (VG+/VG)

Lichte gebruikssporen.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Dit item is verkocht voor 69,00(Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:26-10-2020 om 09:39
Eindtijd:09-11-2020 om 22:33
Biedingen (2)
slowscan1
09 nov. / 22:20
€ 60
TheOfficeofUselessArt
09 nov. / 20:46
€ 50
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.