Niet of onleesbaar gesigneerd - Giuseppe Ronzan - Aardewerk beeld van kitten met een bol wol - Verkocht

Niet of onleesbaar gesigneerd - Giuseppe Ronzan - Aardewerk beeld van kitten met een bol wol kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Glas / Keramiek

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Niet of onleesbaar gesigneerd - Giuseppe Ronzan - Aardewerk beeld van kitten met een bol wol kopen? Bied vanaf 1!
Niet of onleesbaar gesigneerd - Giuseppe Ronzan - Aardewerk beeld van kitten met een bol wol kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Giuseppe Ronzan - Aardewerk beeld van kitten met een bol wol kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Giuseppe Ronzan - Aardewerk beeld van kitten met een bol wol kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Giuseppe Ronzan - Aardewerk beeld van kitten met een bol wol kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Giuseppe Ronzan - Aardewerk beeld van kitten met een bol wol kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Giuseppe Ronzan - Aardewerk beeld van kitten met een bol wol kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Giuseppe Ronzan - Aardewerk beeld van kitten met een bol wol kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Giuseppe Ronzan - Aardewerk beeld van kitten met een bol wol kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Giuseppe Ronzan - Aardewerk beeld van kitten met een bol wol kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Giuseppe Ronzan - Aardewerk beeld van kitten met een bol wol kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Giuseppe Ronzan - Aardewerk beeld van kitten met een bol wol kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Niet of onleesbaar gesigneerd
Type kunstwerk Glas / Keramiek
Periode 1950 t/m 1979
Stijl Contemporary
Afmetingen 11 x 23 x 7 cm (h x b x d)
Gemerkt Handgesigneerd
Giovanni Ronzan - Vintage beeldje van een kitten spelend met een bal wol modelnr. 3274 en gemaakt in de jaren'60 in de keramische studio van Giovanni Ronzan in Turijn. Heeft een chipje op het linkeroor en aan het einde van de staart is een reparatie. Aan de achterzijde op de poten met de hand gesigneerd en genummerd.
Conditie
ConditieGoed
De kat heeft een chipje op een oor en een goed gerepareerde breuk bij de staart.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Gouda, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 10,00
Naar België € 17,50
Naar Duitsland € 17,50
Europese Unie € 17,50
Wereldwijd € 25,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Niet of onleesbaar gesigneerd 

Alle items van deze designer (72)

Geplaatst door  woerro
Lid sinds 2012
2241 verkochte items
Alle items van deze verkoper (41)
23
11
7