Niet of onleesbaar gesigneerd - Gouache en potlood, Lot van vijf ontwerptekeningen - Verkocht

Niet of onleesbaar gesigneerd - Gouache en potlood, Lot van vijf ontwerptekeningen kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Niet of onleesbaar gesigneerd - Gouache en potlood, Lot van vijf ontwerptekeningen kopen? Bied vanaf 1!
Niet of onleesbaar gesigneerd - Gouache en potlood, Lot van vijf ontwerptekeningen kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Gouache en potlood, Lot van vijf ontwerptekeningen kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Gouache en potlood, Lot van vijf ontwerptekeningen kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Gouache en potlood, Lot van vijf ontwerptekeningen kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Gouache en potlood, Lot van vijf ontwerptekeningen kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Gouache en potlood, Lot van vijf ontwerptekeningen kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Gouache en potlood, Lot van vijf ontwerptekeningen kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Gouache en potlood, Lot van vijf ontwerptekeningen kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Gouache en potlood, Lot van vijf ontwerptekeningen kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Niet of onleesbaar gesigneerd
TypeTekening / Aquarel
Jaartal1920
TechniekGouache
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen55 cm x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Lot van meerdere ontwerptekeningen voor interieurs uit de jaren '10/'20. Sommige bladen zijn met de hand gesigneerd en gedateerd. Helaas onbekend wie de makers zijn. Een blad (met het roze tegelpatroon en het groene ontwerp voor een balkenplafond) is aan twee zijden beschilderd; het zijn dus vier verschillende bladen, maar vijf tekeningen.

Ter referentie, de bovengenoemde afmetingen zijn van het grootste werk (linksboven op de eerste foto).

Let op, zie de conditie!


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.Conditie
ConditieGoed
In goede staat gezien de leeftijd. Meerdere vlekjes/vegen in het beeld/blad en ook meerdere beschadigingen en scheurtjes langs de randen en de hoeken. Sommige bladen zijn wat verder ingescheurd, ook tot in de voorstelling. Zie de foto's voor een impressie.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Niet of onleesbaar gesigneerd

Alle items van deze kunstenaar (51)

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
50948 verkochte items
Alle items van deze verkoper (390)
75 cm
55 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd19-6-2020 om 10:24
Eindtijd28-6-2020 om 22:08
Biedingen (14)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.