• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Peter von Hartsvelt Müller - Aardewerk, Blauwe tulpenvaas (Groot) - Verkocht

Peter von Hartsvelt Müller - Aardewerk, Blauwe tulpenvaas (Groot) kopen? Bied vanaf 70!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 100,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Peter von Hartsvelt Müller - Aardewerk, Blauwe tulpenvaas (Groot) kopen? Bied vanaf 70!
Peter von Hartsvelt Müller - Aardewerk, Blauwe tulpenvaas (Groot) kopen? Bied vanaf 70!Peter von Hartsvelt Müller - Aardewerk, Blauwe tulpenvaas (Groot) kopen? Bied vanaf 70!Peter von Hartsvelt Müller - Aardewerk, Blauwe tulpenvaas (Groot) kopen? Bied vanaf 70!Peter von Hartsvelt Müller - Aardewerk, Blauwe tulpenvaas (Groot) kopen? Bied vanaf 70!Peter von Hartsvelt Müller - Aardewerk, Blauwe tulpenvaas (Groot) kopen? Bied vanaf 70!Peter von Hartsvelt Müller - Aardewerk, Blauwe tulpenvaas (Groot) kopen? Bied vanaf 70!Peter von Hartsvelt Müller - Aardewerk, Blauwe tulpenvaas (Groot) kopen? Bied vanaf 70!Peter von Hartsvelt Müller - Aardewerk, Blauwe tulpenvaas (Groot) kopen? Bied vanaf 70!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (314)

Lid sinds 2010
43169 verkochte items
Alle items van deze verkoper (631)
  • Peter von Hartsvelt Müller (1937)
TypeGlas / Keramiek
Periode1980 t/m 2000
Afmetingen65.5 cm x 39 cm x 14.5 cm (h x b x d)
GemerktOngesigneerd

Handgemaakte blauwe tulpenvaas van keramist Peter von Hartsvelt Müller. De vaas is in goede staat en aan de onderzijde gesigneerd. De rand is beschadigd geweest, maar dit is hersteld. Zie hiervoor de foto's.

De keramieken van Peter von Hartsvelt Müller zijn unica. De Amsterdamse keramist wist van elke vaas een bijzonder object te maken door een intensief vervaardigingsproces. De vormen zijn met de hand opgebouwd en daarna biscuit gebakken. Vervolgens werd het steengoed geglazuurd met zelf samengestelde glazuren. Het glazuurbranden werd vier tot twaalf keer herhaald om het gewenste resultaat te behalen. Door dit proces is geen enkele vorm hetzelfde en zijn alle glazuren verschillend.

Peter von Hartsvelt Müller was werkzaam in Amsterdam en Heemstede. Ook in zijn werkzaamheden als kunsthistoricus en archeoloog had aardewerk zijn aandacht. Gedurende zijn leven werden de keramieken op verschillende plaatsen in Nederland, en in 1988 te Jeruzalem geëxposeerd.


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:    

QQSP

ConditieGoed

De vaas is in goede conditie. De voet heeft enkel bakfouten.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 100,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:02-01-2019 om 15:55
Eindtijd:13-01-2019 om 19:01
Biedingen (4)
Pop
11 jan. / 18:31
€ 100
sitskevers
11 jan. / 18:31
€ 90
Pop
11 jan. / 18:31
€ 80
sitskevers
03 jan. / 16:10
€ 70
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.