Wil van der Laan - Openbaar Ministerie Limburg Maastricht

Wil van der Laan - Openbaar Ministerie Limburg Maastricht kopen? Bied vanaf 100!
Wil van der Laan - Openbaar Ministerie Limburg Maastricht kopen? Bied vanaf 100!Wil van der Laan - Openbaar Ministerie Limburg Maastricht kopen? Bied vanaf 100!Wil van der Laan - Openbaar Ministerie Limburg Maastricht kopen? Bied vanaf 100!Wil van der Laan - Openbaar Ministerie Limburg Maastricht kopen? Bied vanaf 100!Wil van der Laan - Openbaar Ministerie Limburg Maastricht kopen? Bied vanaf 100!Wil van der Laan - Openbaar Ministerie Limburg Maastricht kopen? Bied vanaf 100!Wil van der Laan - Openbaar Ministerie Limburg Maastricht kopen? Bied vanaf 100!Wil van der Laan - Openbaar Ministerie Limburg Maastricht kopen? Bied vanaf 100!Wil van der Laan - Openbaar Ministerie Limburg Maastricht kopen? Bied vanaf 100!Wil van der Laan - Openbaar Ministerie Limburg Maastricht kopen? Bied vanaf 100!Wil van der Laan - Openbaar Ministerie Limburg Maastricht kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Wil van der Laan (1950)
Type kunstwerkBeeld / Object
Jaartal2019
TechniekBrons
StijlModern
OnderwerpFiguren
Afmetingen16 x 16 x 2 cm (h x b x d)
Gewicht1000 gram
GesigneerdHandgesigneerd
OplageOnbekend
Prachtig Kunstwerk brons van Wil van der Laan.
Gesigneerd.
"Vrouwe Justitia met Limburg met de Maas geaccentueerd"
Openbaar Ministerie Maastricht.
Doorsnede 16 cm massief brons.
Professionele omlijsting 33 cm x 33 cm door LUCAS inlijsterij LUCAS Vroenhoven België.

Wil van der Laan
Kunstenaar Wil van der Laan, maakt zowel beelden als schilderijen.
Vanaf dit moment is zijn werk in de galerie en op de website te zien.
Het werk van van der Laan is bijzonder in zijn zeggingskracht, het is dan ook daarom dat zijn beelden, naast in particuliere collecties, veel in openbare ruimtes te vinden zijn.
Op de afbeelding poseert de kunstenaar voor ‘De Engel’. Een drie meter hoog bronzen beeld wat in maart 2018 door Koning Willem Alexander werd onthuld als een cadeau aan de Maastrichtenaren. 
Begin dit jaar onthulden Jan Jansen en Joop Zoetemelk samen een beeld wat Wil van de Laan maakte van Jan Jansen. De oud toer-winnaar staat in brons en straalt die snelheid en de kracht van de eeuwige jeugd uit. Bijzonder knap gemaakt.
In de galerie laten we vanaf nu zijn nieuwste beelden zien. Stieren, paarden, dansers en danseressen, de collectie zal steeds worden aangevuld.
Vanaf eind december hangt ook het schilderij ‘Les taureaux de Saintes Maries de la Mer ‘ in de galerie. Hierop zijn stieren te zien, tegen een achtergrond met sterk blauw. Een bijzonder werk.
Net zo zeer als het handschrift van van der Laan in de beelden veelzeggend en krachtig oogt, is die kracht ook zichtbaar in zijn schilderijen. De intense en bijzondere kleuren en zijn verfbehandeling geven de schilderijen een bijzondere energie.







Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Maastricht, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 11,00
Naar België € 25,00
Naar Duitsland € 30,00
Europese Unie € 30,00
Wereldwijd € 65,00
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Openingsbod € 100
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieMaastricht,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd27-4-2024 om 19:30
Eindtijd7-5-2024 om 22:39
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.