• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Per Lutken (1916-1998)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Per Lutken

Per Lutken (1916-1998)

Designer

Per LÜTKEN (1916-1998)

Per Lutken genoot een opleiding schilderkunst en technisch tekenen in Kopenhagen. Gedurende meer dan 50 jaar drukte hij zijn stempel op het Deense glasdesign. Hij werkte van 1942 tot aan zijn dood in 1998 als artistiek directeur van de firma Holmegaard. Meer dan 3000 glasontwerpen staan op zijn naam. De Provence schaal (1955) is wellicht zijn bekendste ontwerp en toont aan hoe Per L_tken innovatieve vormen introduceerde in het traditionele glasnijverheid. In de overtuiging dat design ons dagelijkse leven moet opfleuren, promootte Per Lutken vijf decennia lang de traditionele eenvoud van goed Deens design.

Aangeboden items
0
Verkochte items
25
Nationaliteit
Deens
Links
Favoriet
FA. (11 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Per Lutken (1916-1998) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 25 items van Per Lutken (1916-1998) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 11 mensen die Per Lutken (1916-1998) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Design kopen van Per Lutken

Wilt u graag design kopen van Per Lutken? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Per Lutken. Betaalbare en exclusieve design van Per Lutken en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Per Lutken te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Per Lutken te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Per Lutken te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Per Lutken instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Per Lutken design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Per Lutken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Per Lutken kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Per Lutken en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Per Lutken via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Per Lutken of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Per Lutken?

Design kopen van Per Lutken begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Per Lutken, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Per Lutken. Om meer kans te maken om het designobject van Per Lutken te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Per Lutken! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.