18 kt gouden oorstekers+ simulantdiamant, 2,11 gr - Verkocht

18 kt gouden oorstekers+ simulantdiamant, 2,11 gr kopen? Bied vanaf 80!
Dit item is verkocht Toon item
Sieraden

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
18 kt gouden oorstekers+ simulantdiamant, 2,11 gr kopen? Bied vanaf 80!
18 kt gouden oorstekers+ simulantdiamant, 2,11 gr kopen? Bied vanaf 80!18 kt gouden oorstekers+ simulantdiamant, 2,11 gr kopen? Bied vanaf 80!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Sieraden
TypeSieraden
Periode1945 t/m 1999
TechniekGoud
OnderwerpOorbellen
Afmetingen2.0 cm x 0.7 cm (h x b)
Gewicht2.11 gram
GemerktZonder keur
De oorbel is 2,0x0,7 cm en heeft een gewicht 2,11 gram
onduidelijk gestempeld  18k getoetst.
Simulant suggereert echte diamant te zijn,doch is het niet,


BELANGRIJKE INFORMATIE  2101 E- EERST LEZEN AUB- voor u een bindend bod doet op dit items
Het is een must c/q op zijn minst aanbevelenswaardig de bijgevoegde foto's minitieus te bekijken.Uitsluitend uw onafhankelike persoonlijke mening is bepalend voor een bindend bod in deze sieradenveiling bij Kunstveiling.BIJ TWIJFEL UWERZIJDS moet u vragen stellen voor u biedt.Kunstveiling heeft daar een speciale button voor die u kunt aanklikken .
Inzake polijsten van een ring;Om de charme ervan intact te laten worden ze ongepolijst verkocht en geleverd.Witgouden en bicolor ringen polijsten is zelfs af te raden wegens het kostbare Rhodineren.
Vergroten/verkleinen van een ring.Vergroten of verkleinen kan soms kosteloos zijn maar in de meeste gevallen is het een kostbare aangelegenheid.Aan te raden is dus alleen een daadwerkelijk passende ring via  10xlook veiling bij Kunstveiling  aan te schaffen.Vragen uitsluitend via Button Kunstveiling voordat u bindend biedt.
Stempeling ringen.Indien stempels onconventioneel,slecht herkenbaar,verwarrend of zelfs niet aanwezig is dan toetsen wij het en vermelden het toetsresultaat en dus daarmee het goudgehalte van het object.Personificaties(trouwdata etc) worden zoveel mogelijk vermeld als het minder goed blijkt uit het fotomateriaal.
MatenKunstveiling heeft een LxBxH module die gebruikt wordt voor Kunst  (schilderijen) en die als indicatieve tool gebruikt kan worden voor een grove benadering van de maten, wij geven dus een indicatie van de maten van het sieraad.
Caraatgewicht van diamanten.Caraatgewicht van diamanten kan uitsluiten en alleen exact worden bepaald bij LOSSE stenen op een speciaal geijkte weegschaal.Dat is onmogelijk bij gemonteerde stenen in de ring, wij geven daarom een indicatie van het gewicht.
Inzake kleur diamanten  etc.Kleur kan alleen vastgesteld worden onder speciale condities en dus louter en alleen bij lossse edelstenen door een professional bepaald met behulp van o.a. daglichtlampen.De kleur van edelstenen is daarom louter indicatief als ze in gemonteerde toestand zijn.  Immers de ring wordt in gemonteerde toestand gefotografeerd en dat is dus verreweg van de ideale omstandigheid om kleur weer te geven via uw computer.
Wel geven wij voor gemonteerde diamanten aan dat ze in de DEF-range of GHIJ-range vallen.dit wordt door professional gebruikt  om aan te geven dat de diamanten kleurloos of bijna kleurloos zijn.
Behandeling van diamanten en alle andere edelstenen.Nadrukkelijk willen wij kopers/bieders erop wijzen dat tegenwoordig alle edelstenen een of meerdere behandelingen hebben ondergaan en dat kopers/bieders dus geacht worden dit te weten.
Gezien de bovenstaande mededelingen moet u begrijpen dat reclamaties, discussies, claims uitgesloten zijn.
Speciale aandacht verdient de standaard verzendingsmodule bij Kunstveiling.Niet alles kan daarin worden ingevuld ,dus hier de nadere invulling.
Verzending in NederlandVerzending in Nederland  voor 11,00 euro .Uitgesloten wordt door 10xlook verzending naar eilanden en overzeese gebieden wegens de hoge extra toeslagen die gelden.Wel kunt u via de Kunstveilingbutton voor u bindend bod doet vragen te stellen voor het  opdoemende probleem van u kijken we naar een passende oplossing voor u.

Verzending in Europa.Verzending in Europa is 17,50 euro.Met dezelfde uitsluiting voor Nederland geldt ook hier voor verzending naar eilanden en overzeese gebiedsdelen in Europa.Button weer voor bieding benutten voor een eventuele oplossing.
Buiten Europa verzenden we niet wegens de extra problematiek van invoerrechten etc.
Koopt u meerdere zaken in de Kunstveiling bij 10xlook  dan berekenen wij natuurlijk maar 1x verzendkosten.Is echter het totaalbedrag boven 500,00 euro dan is extra verzekerings premie verschuldigd van 7,50 euro. Dat geldt voor Nederland én Europa.

Conditie
ConditieRedelijk
lichte gebruikssporen aanwezig
Transport
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,00
Naar België € 17,50
Naar Duitsland € 17,50
Europese Unie € 17,50
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Sieraden

Alle sieraden (383)

Geplaatst door  10xlook
Lid sinds 2020
112 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenNee is niet mogelijk
ObjectlocatieNijmegen,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa
Veilinggegevens
Starttijd7-2-2021 om 17:48
Eindtijd14-2-2021 om 21:13
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.