Alfred Degens - F49110 Lambdaprint, Art for Arts Sake - Ingelijst

Alfred Degens - F49110 Lambdaprint, Art for Arts Sake - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Alfred Degens - F49110 Lambdaprint, Art for Arts Sake - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Alfred Degens - F49110 Lambdaprint, Art for Arts Sake - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Alfred Degens - F49110 Lambdaprint, Art for Arts Sake - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Alfred Degens (1959)
TypeFotografie
Jaartal2005
TechniekDigitale Print
IngelijstIngelijst
Afmetingen51 cm x 52 cm (h x b)
Incl. lijst78 cm x 78 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage15/40
Samengestelde afbeelding van Alfred Degens.
Voor items aangeboden door de zakelijke verkoper Ontzamelenbas, gelden de volgende voorwaarden (indien van toepassing op het werk): 

Ingelijst werk of werk in Passe-partout: beschadigingen aan lijsten beschrijven wij niet. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, wordt dit vermeld. Passe-partouts zijn niet gegarandeerd. 

Werk in oplage: het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Werk in oplage in dezelfde conditie, wordt niet per stuk gefotografeerd. 

Afhandeling: wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur per e-mail voor de aangekochte werken. In het begeleidend schrijven van de factuur, vindt u de instructies voor de afhandeling. 

Volgrecht: voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Wij als verkoper zullen zorgdragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Utrecht, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Alfred Degens (1959)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  Ontzamelenbas
Lid sinds 2023
134 verkochte items
Alle items van deze verkoper (53)
78 cm
78 cm
52 cm
51 cm
Huidig bod € 1
Veilingkosten: 15%
Volgend minimum bod: € 3
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieUtrecht,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd25-9-2023 om 10:00
Eindtijd3-10-2023 om 19:41
Biedingen (1)
Artsource1960
26 sep. / 20:30
€ 1
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.