Andre Gignac - Zeegezicht

Andre Gignac - Zeegezicht kopen? Bied vanaf 250!
Andre Gignac - Zeegezicht kopen? Bied vanaf 250!Andre Gignac - Zeegezicht kopen? Bied vanaf 250!Andre Gignac - Zeegezicht kopen? Bied vanaf 250!Andre Gignac - Zeegezicht kopen? Bied vanaf 250!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Andre Gignac (1866-1956)
TypeSchilderij
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlKlassiek
OnderwerpZeegezicht
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen60 x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Een erfstuk uit mijn familie. Signatuur nauwelijks nog leesbaar. Het is een zeegezicht van Andre Gignac. In redelijk goede staat. Niet ingelijst.
Conditie
ConditieRedelijk
Schilderij heeft meer dan 30 jaar op zolder gestaan. Een zekere opfrisbeurt lijkt mij dat het schilderij goed zal doen. Schilderij dient te worden ingelijst.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Leusden, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd25-1-2023 om 11:20
Eindtijd5-2-2023 om 20:30
Openingsbod € 250
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieLeusden,  Nederland