Caroline Burnett - Stadsgezicht van

Caroline Burnett - Stadsgezicht van kopen? Bied vanaf 70!
Caroline Burnett - Stadsgezicht van kopen? Bied vanaf 70!Caroline Burnett - Stadsgezicht van kopen? Bied vanaf 70!Caroline Burnett - Stadsgezicht van kopen? Bied vanaf 70!Caroline Burnett - Stadsgezicht van kopen? Bied vanaf 70!Caroline Burnett - Stadsgezicht van kopen? Bied vanaf 70!Caroline Burnett - Stadsgezicht van kopen? Bied vanaf 70!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Caroline Burnett (1877-1950)
Type kunstwerkSchilderij
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlImpressionistisch
OnderwerpStadsgezicht
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen73 x 102 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Een fraai schilderij van Caroline Burnett van Parijs.
Conditie
ConditieGoed
De conditie is goed, maar er is sprake van een lichte beschadiging in het hout. 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Nijmegen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.