Charles Bukowski - Hello. It's Good To Be Back. - Verkocht

Charles Bukowski - Hello. It's Good To Be Back. kopen? Bied vanaf 30!
Charles Bukowski - Hello. It's Good To Be Back. kopen? Bied vanaf 30!Charles Bukowski - Hello. It's Good To Be Back. kopen? Bied vanaf 30!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Charles Bukowski (1920-1994)
TypeVinyl
Jaartal1978
TypeLP
StijlNon-Music
UitgaveOverig

Label:   Zweitausendeins – LP 7021

Poetry.


Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger.

Foto’s van hoezen zijn altijd van het aangeboden item. Het is voor ons ondoenlijk om iedere LP te luisteren. De conditie van het Vinyl wordt dus optisch beoordeeld.

Het serienummer van een LP wordt altijd vermeld. U dient zelf onderzoek te doen om welke persing het dus gaat. Houdt u er rekening mee dat u koopt bij een veiling en niet bij een speciaalzaak.

Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amstelveen. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Wilt u aankopen laten verzenden dan is het mogelijk om meerdere aankopen binnen 1 maand te combineren en deze kosten per item laag te houden.

Bezichtigen: Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw aankoop onder valt, kunt u een album bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan uitsluitend op afspraak (i.v.m corona) op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling. 


ConditieZeer goed (VG+/VG)

Het album is in gespeelde maar zeer goede staat. Het is duidelijk dat het album 2ehands is, maar er zijn nagenoeg geen imperfecties te horen bij het spelen van de plaat. En/of de hoes kan wat slijtage kennen of bv een gaatje of afgeknipte hoek zoals bij een uitverkoop gebeurde.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Charles Bukowski (1920-1994)

Amerikaans Amerikaans

Geplaatst door  Veilingmeester-Vinyl
FA. (14)

Lid sinds 2020
734 verkochte items
Alle items van deze verkoper (26)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 27,60 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:31-08-2021 om 11:28
Eindtijd:12-09-2021 om 09:08
Biedingen (1)
upcrates
12 sep. / 08:40
€ 24
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.