Christian van Hedel - Create your own horizon - Verkocht

Christian van Hedel - Create your own horizon kopen? Bied vanaf 85!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Christian van Hedel - Create your own horizon kopen? Bied vanaf 85!
Christian van Hedel - Create your own horizon kopen? Bied vanaf 85!Christian van Hedel - Create your own horizon kopen? Bied vanaf 85!Christian van Hedel - Create your own horizon kopen? Bied vanaf 85!Christian van Hedel - Create your own horizon kopen? Bied vanaf 85!Christian van Hedel - Create your own horizon kopen? Bied vanaf 85!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Christian van Hedel (1974)
TypeSchilderij
Jaartal2022
TechniekAcryl
DragerPaneel
StijlModern
OnderwerpAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen108 x 122 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Een modern abstract schilderij. Acryl op een paneel van hard hout multiplex. Met een zwart geschilderde framestijl waardoor het een nog moderner look mee krijgt.  Aan de achterzijde bevindt zich een frame van hout. Het paneel is 6 mm dik en het lijkt alsof het schilderij tegen een muur zweeft.

Het schilderij Create your own horizon, gaat over dat ieder zijn eigen weg kan bepalen. Wees creatief en bewandel je weg zoals je dat zou willen. Ieder heeft de mogelijkheid om een eigen leven te bepalen, wat je belangrijk vindt en wat niet. Doe de dingen die je leuk vindt.

Door de grote afmeting en kwetsbaarheid kan dit schilderij niet verzonden worden met de reguliere post. Het kan wel door een courier bezorgd worden. Afhalen op locatie is ook mogelijk.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Veghel, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Christian van Hedel (1974)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  Chrizys_Art
Lid sinds 2016
21 verkochte items
Alle items van deze verkoper (1)
122 cm
108 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieVeghel,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd27-11-2023 om 8:24
Eindtijd6-12-2023 om 22:41
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken