Christian van Hedel - Desire - Verkocht

Christian van Hedel - Desire kopen? Bied vanaf 40!
Dit item is verkocht Toon item
Fotografie

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Christian van Hedel - Desire kopen? Bied vanaf 40!
Christian van Hedel - Desire kopen? Bied vanaf 40!Christian van Hedel - Desire kopen? Bied vanaf 40!Christian van Hedel - Desire kopen? Bied vanaf 40!Christian van Hedel - Desire kopen? Bied vanaf 40!Christian van Hedel - Desire kopen? Bied vanaf 40!Christian van Hedel - Desire kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Christian van Hedel (1974)
TypeFotografie
Jaartal2017
TechniekDigitale Print
StijlModern
OnderwerpPortret
IngelijstDibond
Afmetingen80 x 120 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage20
Desire (mixedmedia) is een modern abstract portret afbeelding. Het is een moderne collage van originele foto's van kunstwerken en foto-art van de kunstenaar zelf (dus geen stockfoto's) gebruikt. 
Desire is een afbeelding dat ook echt desire uitstraalt door de warme kleuren en de zwoele blik.
Het is een moderne vorm van een fotocollage met heel veel detais. Alle afbeeldingen zijn zelf geschoten door de kunstenaar, waarna hij deze heeft laten afdrukken en weer heeft bewerkt met verf, stiften, inkt en overige media. Hiervan is weer een afbeelding geschoten en dit proces heeft zich een aantal keer herhaald. Resultaat is een verbluffende afbeelding. Dit is gelijk de laatste uit deze oplage, er worden hiervan geen afdrukken gemaakt. Wees er dus snel bij.Het is een fotoafdruk op hoogwaardig fotopapier, dat tussen dibond en plexiglas geperst is. Aan de achterzijde is een aluminium frame bevestigd om op te hangen en om een zwevend effect te creëren t.o.v. de muur. Wordt geleverd met echtheidscertificaat dat genummerd en getekend is.
Het is een oplage van 20, dus vrij exclusief. Er zijn nog maar 2 stuks beschikbaar.
Omschrijving proces voor de mixedmedia's:
Mixed media semi-digitaal werken zijn moderne en abstracte kunstwerken waarin verschillende technieken en materialen worden gecombineerd. De afbeeldingen in elk semi-digitaal kunstwerk van Mixedmedia zijn fragmenten uit van schilderijen, tekeningen en fotografie van kunstenaar Christian van Hedel.
Door middel van digitale fotobewerking wordt een compositie samengesteld uit verschillende afbeeldingen. Deze zijn afgedrukt op fotopapier. De prints worden verwerkt door te schilderen en door verschillende mediums toe te voegen. Dit zorgt altijd voor een ander beeld. Dit proces wordt een aantal keren herhaald.
Hierdoor ontstaat uiteindelijk een geheel nieuw strak en modern kunstwerk. Alle mixed media semi-digitale beelden zijn voorzien van een stevige aluminium lijst als ophangsysteem.

Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Veghel, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 17,00
Naar België € 30,00
Naar Duitsland € 40,00
Europese Unie € 40,00
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieVeghel,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd27-11-2023 om 8:24
Eindtijd6-12-2023 om 22:48
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken