Christian van Hedel - Perhaps it will be - Verkocht

Christian van Hedel - Perhaps it will be kopen? Bied vanaf 85!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Christian van Hedel - Perhaps it will be kopen? Bied vanaf 85!
Christian van Hedel - Perhaps it will be kopen? Bied vanaf 85!Christian van Hedel - Perhaps it will be kopen? Bied vanaf 85!Christian van Hedel - Perhaps it will be kopen? Bied vanaf 85!Christian van Hedel - Perhaps it will be kopen? Bied vanaf 85!Christian van Hedel - Perhaps it will be kopen? Bied vanaf 85!Christian van Hedel - Perhaps it will be kopen? Bied vanaf 85!Christian van Hedel - Perhaps it will be kopen? Bied vanaf 85!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Christian van Hedel (1974)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 2022
Techniek Acryl
Drager Paneel
Stijl Modern
Onderwerp Abstract
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 118 x 122 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd

Perhaps it will be is een modern abstract schilderij met een vleugje urban. Acryl op een paneel van hardhouten triplex hout. 
Alle elementen zijn aanwezig die deze kunstenaar doorgaans in zijn werk gebruikt, het is als het ware zijn handtekening, zoals de krabbels op schoolbord gedeeltes.
Met een zwart geschilderde framestijl dat een extra moderne uitstraling geeft. Aan de achterzijde bevindt zich een frame van hout. 
Het paneel is 6 mm dik en het lijkt alsof de pijn tegen een muur zweeft.

Het schilderij kan door zijn afmetingen en kwetsbaarheid niet met gewone post verzonden worden. Het kan worden opgehaald, of door een courier worden bezorgd.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Veghel, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Christian van Hedel (1974) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (4)

Geplaatst door  Chrizys_Art
Lid sinds 2016
29 verkochte items
Alle items van deze verkoper (4)
122 cm
118 cm