Christian van Hedel - Redeeming

Christian van Hedel - Redeeming kopen? Bied vanaf 110!
Christian van Hedel - Redeeming kopen? Bied vanaf 110!Christian van Hedel - Redeeming kopen? Bied vanaf 110!Christian van Hedel - Redeeming kopen? Bied vanaf 110!Christian van Hedel - Redeeming kopen? Bied vanaf 110!Christian van Hedel - Redeeming kopen? Bied vanaf 110!Christian van Hedel - Redeeming kopen? Bied vanaf 110!Christian van Hedel - Redeeming kopen? Bied vanaf 110!Christian van Hedel - Redeeming kopen? Bied vanaf 110!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Christian van Hedel (1974)
TypeSchilderij
Jaartal2017
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
StijlModern
OnderwerpAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen160 cm x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Redeeming is een abstract modern schilderij met een vleugje urban.
Galerieverkoopprijs is €2400,-.

Redeeming zegt het al, verlossend, dit schilderij gaat over het gevoel dat we voelen als we verlosd worden van iets wat ons energie en tijd heeft gekost. Het voelt als veilig, opgelucht, vol verse zuurstof.

Een groot formaat schilderij dat in elk interieur tot zijn recht komt. Door de kunstenaar gebruikte vormen en kleuren zie je steeds weer iets anders in het schilderij, het leeft.
Acrylverf op doek met 4 lagen matte vernis.
Het schilderij wordt opgerold in een kartonnenbuis verzonden. Het wordt geleverd met echtheidscertificaat en uiteraard wordt verzekerd verzonden. Indien gewenst kan het ook opgespannen geleverd worden, neem dan contact op de verkoper.

De kunstenaar stelt zich voor:
Korte intro kunstenaar: Hij is begonnen als een autodidact kunstenaar in de jaren 90 en later heeft hij een academisch opleiding gevolg in fine art. Zijn werken worden tentoongesteld en verkocht over de hele wereld. Van zijn thuisland Nederland tot New York, Taiwan Australië enz. Inmiddels heeft hij een eigen Art Studio en kunstgalerie. In 2022 heeft hij o.a. in opdracht van de overheid een permanent groot kleurrijk abstract schilderij van ruim 300m² geschilderd in een openbaar gebied.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Veghel, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 17,00
Naar België € 40,00
Naar Duitsland € 40,00
Europese Unie € 40,00
Wereldwijd € 120,00
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Openingsbod € 110
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieVeghel,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd18-9-2023 om 18:22
Eindtijd1-10-2023 om 19:36
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.