Darja Vos - Darja Vos: Zeefdruk, Ecuanimidad - Verkocht

Darja Vos - Darja Vos: Zeefdruk, Ecuanimidad kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Darja Vos - Darja Vos: Zeefdruk, Ecuanimidad kopen? Bied vanaf 1!
Darja Vos - Darja Vos: Zeefdruk, Ecuanimidad kopen? Bied vanaf 1!Darja Vos - Darja Vos: Zeefdruk, Ecuanimidad kopen? Bied vanaf 1!Darja Vos - Darja Vos: Zeefdruk, Ecuanimidad kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Darja Vos (1961)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1988
Techniek Zeefdruk
Drager Papier
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 71 x 100 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 8/10

Titel: Ecuanimidad
Jaartal: 1988
Afmetingen blad: 71 cm x 100 cm (Beeld: 71 cm x 100 cm)
Oplage: 8/10 
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Zeefdruk op papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In goede staat. Zeer lichte verkleuring langs de uiterste rand (ingelijst achter passe-partout niet zichtbaar)
 


 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout: Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQAA

 

Conditie
ConditieGoed
Zeer lichte verkleuring langs de uiterste rand (ingelijst achter passe-partout niet zichtbaar)
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,50
Europese Unie € 17,50
Wereldwijd € 29,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Darja Vos (1961) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
52202 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
100 cm
71 cm