Driessens & Verstappen - Foto, E-volved Culture (hills) - Verkocht

Driessens & Verstappen - Foto, E-volved Culture (hills) kopen? Bied vanaf 200!
Dit item is verkocht Toon item
Fotografie

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Driessens & Verstappen - Foto, E-volved Culture (hills) kopen? Bied vanaf 200!
Driessens & Verstappen - Foto, E-volved Culture (hills) kopen? Bied vanaf 200!Driessens & Verstappen - Foto, E-volved Culture (hills) kopen? Bied vanaf 200!Driessens & Verstappen - Foto, E-volved Culture (hills) kopen? Bied vanaf 200!Driessens & Verstappen - Foto, E-volved Culture (hills) kopen? Bied vanaf 200!Driessens & Verstappen - Foto, E-volved Culture (hills) kopen? Bied vanaf 200!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Driessens & Verstappen
TypeFotografie
Jaartal2006
TechniekDigitale Print
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen80 cm x 97 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage2/25
Fotofragment van het project 'Evolved Cultures' (2005-2011). Voor het Onderzoeksgebouw van het LUMC te Leiden ontwikkelde het kunstenaarsduo Driessens & Verstappen de E-volver, waarbij digitale beelden op meerdere schermen getoond worden. De animaties kunnen door de toeschouwer worden beïnvloed. Daarbij worden - met gebruikmaking van evolutionaire technieken - kunstmatige organismen "gekweekt". Zowel de complexiteit als de schoonheid van het biochemisch universum krijgen in hun creatie een zichtbare vorm die associaties oproepen met landschappen. 


Voor de 'Kunsteditie voor Duchenne’ stelden zestien kunstenaars en hun galeries werk beschikbaar t.b.v. steun aan het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Duchenne. Dat resulteerde in een map fotowerken in beperkte oplage met bijdragen van Tiong Ang, Karin Arink, Erzsébet Baerveld, Otto Berchem, Anne Daems, Driessen & Verstappen, Charlotte Dumas, Meschac Gaba, Cuny Janssen, Claudia Kölgen, Ellen Kooi, Paul Kooiker, Gabriel Lester, Annemarie Nibbering, Julika Rudelius en Edwin Zwakman. Alle bijdragende kunstenaars waren op dat moment verbonden aan de Rijksacademie en werden geselecteerd door Hendrik Driesen, directeur van Museum De Pont in Tilburg. 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:                       

QQJV 

ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Driessens & Verstappen

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (362)

Lid sinds 2010
49799 verkochte items
Alle items van deze verkoper (222)
97 cm
80 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd26-9-2019 om 9:41
Eindtijd7-10-2019 om 22:25
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.