• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Erwin Olaf - Gesigneerde foto, Hotel Winston Salem Room 304 - Ingelijst - Verkocht

Erwin Olaf - Gesigneerde foto, Hotel Winston Salem Room 304 - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1600!
Erwin Olaf - Gesigneerde foto, Hotel Winston Salem Room 304 - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1600!Erwin Olaf - Gesigneerde foto, Hotel Winston Salem Room 304 - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1600!Erwin Olaf - Gesigneerde foto, Hotel Winston Salem Room 304 - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1600!Erwin Olaf - Gesigneerde foto, Hotel Winston Salem Room 304 - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1600!Erwin Olaf - Gesigneerde foto, Hotel Winston Salem Room 304 - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1600!Erwin Olaf - Gesigneerde foto, Hotel Winston Salem Room 304 - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1600!Erwin Olaf - Gesigneerde foto, Hotel Winston Salem Room 304 - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1600!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Erwin Olaf (1959)
TypeFotografie
Jaartal2010
TechniekC-Print
IngelijstIngelijst
Afmetingen16.5 cm x 29.5 cm (h x b)
Lijst53 cm x 73 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage5/15

Indringende chromogenic print (C-Print) van Erwin Olaf, op het passe-partout en verso gesigneerd, genummerd en gedateerd.

In de serie Hotel zien wij enkele modellen die poseren met verschillende reacties op eenzaamheid. Olafs zeer theatrale mise-en-scènes herinneren aan de vroege jaren zestig. De modellen hangen in hotelkamers, staren in de verte en roepen in verwaterde kleuren een ongemakkelijk, onsamenhangend gevoel van mysterie op. Hun filmische karakter weerspiegelt Olafs evolutie als kunstenaar.

Afkomstig uit een particuliere collectie.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieZeer Goed

Enkele stofjes achter het glas. Bovendien oogt het glas is wat vies. Kleine chip uit de rechterzijde van de lijst. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Erwin Olaf (1959)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (1)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (325)

Lid sinds 2010
45487 verkochte items
Alle items van deze verkoper (843)
Pinterest
73 cm
53 cm
29.5 cm
16.5 cm
Dit item is verkocht voor 1.840,00 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:27-07-2022 om 10:33
Eindtijd:08-08-2022 om 22:22
Biedingen (1)
JeroenBerkhout
27 jul. / 21:35
€ 1600
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.