Espen Hagen - Schilderij – Indiaan

Espen Hagen - Schilderij – Indiaan kopen? Bied vanaf 800!
Espen Hagen - Schilderij – Indiaan kopen? Bied vanaf 800!Espen Hagen - Schilderij – Indiaan kopen? Bied vanaf 800!Espen Hagen - Schilderij – Indiaan kopen? Bied vanaf 800!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Espen Hagen (1964-2008)
TypeSchilderij
Periode2000 t/m Heden
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
OnderwerpFiguren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen140 cm x 140 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Espen Greger Hagen (Trondheim, 1964 Amsterdam, 10 april 2008) was een Noorse kunstschilder. Een groot deel van zijn jeugd brengt hij door in Tanzania. In 1980 volgt hij een studie tekenen in zijn geboorteplaats en aansluitend volgt hij een studie schilderen en beeldhouwen aan het Emily Carr College van Vancouver. Na zijn studie in Vancouver volgt Hagen een studie schilderen en beeldhouwen aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam waar hij in 1990 afstudeert. Tijdens, en na, zijn studie heeft het buitenland altijd aan Espen getrokken. Met regelmaat maakt hij lange trektochten door Noord-Amerika en Mexico. Gedurende deze reizen maakt Espen portretten van de markante Noord Amerikaanse Indianen en de inheemse Mexicaanse bevolking.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Openingsbod € 800
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingUitsluitend afhalen op locatie
Veilinggegevens
Starttijd19-9-2023 om 10:20
Eindtijd28-9-2023 om 22:48
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.