Fiona Zondervan - Brons, Koningspinquin

Fiona Zondervan - Brons, Koningspinquin kopen? Bied vanaf 650!
Fiona Zondervan - Brons, Koningspinquin kopen? Bied vanaf 650!Fiona Zondervan - Brons, Koningspinquin kopen? Bied vanaf 650!Fiona Zondervan - Brons, Koningspinquin kopen? Bied vanaf 650!Fiona Zondervan - Brons, Koningspinquin kopen? Bied vanaf 650!Fiona Zondervan - Brons, Koningspinquin kopen? Bied vanaf 650!Fiona Zondervan - Brons, Koningspinquin kopen? Bied vanaf 650!Fiona Zondervan - Brons, Koningspinquin kopen? Bied vanaf 650!Fiona Zondervan - Brons, Koningspinquin kopen? Bied vanaf 650!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Fiona Zondervan (1963)
TypeBeeld / Object
Periode2000 t/m Heden
TechniekBrons
OnderwerpDieren
Afmetingen41 cm x 20 cm x 20 cm (h x b x d)
Gewicht5000 gram
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage2/8
Bronzen koningspinguïn van Nederlandse Kunstenaar Fiona Zondervan met de naam "Koningspinquin", dit is exemplaar 2/8. 

Fiona Zondervan is een Nederlandse kunstenaar die dieren als haar grootste inspiratiebron noemt. Buiten de uiterlijke kenmerken is Zondervan ook zeer gefascineerd door hun karakters wat in haar werk ook zeker is terug te zien i niet alleen de compositie maar ook in de materialen die zij kiest voor de werken. 

Let op: de breedte en diepte afmetingen zijn van het onderstuk.
Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeestercollecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. (Dit geldt niet voor kunst van kunstenaars die langer dan 70 jaar geleden zijn overleden).  Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Openingsbod € 650
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd19-9-2023 om 11:54
Eindtijd1-10-2023 om 20:05
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.