Franca Muller Jabusch - Beschilderd glas voorzien van loden omlijsting met ijzeren houder - Verkocht

Franca Muller Jabusch - Beschilderd glas voorzien van loden omlijsting met ijzeren houder kopen? Bied vanaf 35!
Franca Muller Jabusch - Beschilderd glas voorzien van loden omlijsting met ijzeren houder kopen? Bied vanaf 35!Franca Muller Jabusch - Beschilderd glas voorzien van loden omlijsting met ijzeren houder kopen? Bied vanaf 35!Franca Muller Jabusch - Beschilderd glas voorzien van loden omlijsting met ijzeren houder kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Franca Muller Jabusch (1952-2011)
TypeBeeld / Object
Periode2000 t/m Heden
TechniekGlas
StijlSurrealistisch
OnderwerpFiguren
Afmetingen33.5 cm x 22 cm x 6.5 cm (h x b x d)
Gewicht1245 gram
GesigneerdOngesigneerd

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 


Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.


Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 


Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


ConditieGoed

Aan de rechterzijde bevinden zich enkele krassen op de loden omlijsting.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Franca Muller Jabusch (1952-2011)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (251)

Lid sinds 2013
30635 verkochte items
Alle items van deze verkoper (31)
22
33.5
6.5
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd23-5-2018 om 15:26
Eindtijd4-6-2018 om 22:55
Biedingen (5)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.