Ger Dekkers - Negen dagen uit het leven van Ben d'Armagnac en Ger Dekker

Ger Dekkers - Negen dagen uit het leven van Ben d'Armagnac en Ger Dekker kopen? Bied vanaf 75!
Ger Dekkers - Negen dagen uit het leven van Ben d'Armagnac en Ger Dekker kopen? Bied vanaf 75!Ger Dekkers - Negen dagen uit het leven van Ben d'Armagnac en Ger Dekker kopen? Bied vanaf 75!Ger Dekkers - Negen dagen uit het leven van Ben d'Armagnac en Ger Dekker kopen? Bied vanaf 75!Ger Dekkers - Negen dagen uit het leven van Ben d'Armagnac en Ger Dekker kopen? Bied vanaf 75!Ger Dekkers - Negen dagen uit het leven van Ben d'Armagnac en Ger Dekker kopen? Bied vanaf 75!Ger Dekkers - Negen dagen uit het leven van Ben d'Armagnac en Ger Dekker kopen? Bied vanaf 75!Ger Dekkers - Negen dagen uit het leven van Ben d'Armagnac en Ger Dekker kopen? Bied vanaf 75!Ger Dekkers - Negen dagen uit het leven van Ben d'Armagnac en Ger Dekker kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ger Dekkers (1929)
Type kunstwerkPrenten & Uitgaves
Jaartal1970
TechniekOffset
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen64.5 x 49.5 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd

Een kunstenaarspublicatie van Ger Dekker (1943-2020) en Ben D'Armagnac (1940-1978).

Titel: 'Negen dagen uit het leven van Ben d'Armagnac en Ger Dekker'.

Uitgave van Stichting Octopus, Deventer.
Jaar van uitgave: 1970.
Facsimile van 10 bladzijden uit het dagboek van Ger Dekker.
In originele verzendkoker.

'Kunstverzamelaar Frits Becht (1930-2006) die deel uitmaakte van het bestuur van de stichting (Octopus), droeg het kunstenaarsduo Ben d’Armagnac (1940-1978) en Ger Dekker (1943) aan. Zij verzorgden de derde uitgave, getiteld Negen dagen uit het leven van D’ Armagnac en Dekker, een tiental in offset gedrukte vellen papier van 64,5 bij 49,5 centimeter met uitvergrotingen van door Dekker gemaakte aantekeningen over de dagelijkse beslommeringen van het duo, dat op het punt stond om ieder voor zich verder te gaan. D’Armagnac liep de hele dag met een filmcamera rond en Dekker schreef brieven en maakte notities.' (RKD Bulletin, 2021/2)
Conditie
ConditieGoed
Randen van enkele bladen zijn deels zeer licht gedeukt, zie foto's.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 10,00
Naar België € 10,00
Naar Duitsland € 12,00
Europese Unie € 17,00
Wereldwijd € 38,80

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .