Gerrit van Bakel - Gerrit van Bakel, olieverf op doek, Boslandschap - Verkocht

Gerrit van Bakel, olieverf op doek, Boslandschap kopen? Bied vanaf 30!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Gerrit van Bakel, olieverf op doek, Boslandschap kopen? Bied vanaf 30!
Gerrit van Bakel, olieverf op doek, Boslandschap kopen? Bied vanaf 30!Gerrit van Bakel, olieverf op doek, Boslandschap kopen? Bied vanaf 30!Gerrit van Bakel, olieverf op doek, Boslandschap kopen? Bied vanaf 30!Gerrit van Bakel, olieverf op doek, Boslandschap kopen? Bied vanaf 30!Gerrit van Bakel, olieverf op doek, Boslandschap kopen? Bied vanaf 30!Gerrit van Bakel, olieverf op doek, Boslandschap kopen? Bied vanaf 30!Gerrit van Bakel, olieverf op doek, Boslandschap kopen? Bied vanaf 30!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Gerrit van Bakel (1943-1984)
Type kunstwerk Schilderij
Periode 1900 t/m 1944

Mooi boslandschap, geschilderd door Gerrit van Bakel (1943-1984). Techniek: olieverf op doek. Gesigneerd aan de linker onderzijde. De afmetingen van het doek zijn: 50 cm x 40 cm. inclusief de houten lijst zijn de afmetingen: 60 cm x 50 cm.

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Wapenveld, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Gerrit van Bakel (1943-1984) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  rahoekstra_kunst8
Lid sinds 2017
104 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)