Hanne Dreutler - Glazen presse papier ontworpen door Hanne Dreutler voor Studio Ahus - Verkocht

Glazen presse papier ontworpen door Hanne Dreutler voor Studio Ahus kopen? Bied vanaf 20!
Dit item is verkocht Toon item
Beeld / Object

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Glazen presse papier ontworpen door Hanne Dreutler voor Studio Ahus kopen? Bied vanaf 20!
Glazen presse papier ontworpen door Hanne Dreutler voor Studio Ahus kopen? Bied vanaf 20!Glazen presse papier ontworpen door Hanne Dreutler voor Studio Ahus kopen? Bied vanaf 20!Glazen presse papier ontworpen door Hanne Dreutler voor Studio Ahus kopen? Bied vanaf 20!Glazen presse papier ontworpen door Hanne Dreutler voor Studio Ahus kopen? Bied vanaf 20!Glazen presse papier ontworpen door Hanne Dreutler voor Studio Ahus kopen? Bied vanaf 20!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Hanne Dreutler (1942-2009)
Type kunstwerk Beeld / Object
Periode 1945 t/m 1999

Titel: Presse papier
Jaartal: 1992
Afmetingen: h. 8 cm x b. 8 cm x d. 4 cm
Gesigneerd: Ja, gegraveerd in onderzijde
Materiaal: Glas
Conditie: In zeer goede staat

 

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag van 10 euro per gewonnen item: 
Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)


Afhandeling:
Dit werk kan worden opgehaald op werkdagen tijdens kantooruren bij Kunstveiling.nl in Amsterdam. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient afhalen altijd de voorkeur. Verzenden is ook mogelijk. Zie de verzendkosten onderaan de beschrijving.

 

Meerdere aankopen bij de veilingmeester of veilingmeester collecties kunnen gecombineerd worden om bezorgkosten/verzendkosten te besparen.

(Bij verzenden alleen indien de werken ook in 1 pakket gecombineerd kunnen worden.)


Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen.
Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO op werkdagen tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

QQBC

 

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Hanne Dreutler (1942-2009) 


Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
52202 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)