Hans van Horck, duingezicht, aquarel - Verkocht

Hans van Horck, duingezicht, aquarel kopen? Bied vanaf 150!
Hans van Horck, duingezicht, aquarel kopen? Bied vanaf 150!Hans van Horck, duingezicht, aquarel kopen? Bied vanaf 150!Hans van Horck, duingezicht, aquarel kopen? Bied vanaf 150!Hans van Horck, duingezicht, aquarel kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Hans van Horck
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999

De kunstenaar Hans van Horck is in 1952 geboren in Tegelen en heeft een aanzienlijk oeuvre opgebouwd. Zijn werk vindt men in galeries verspreid over de wereld.

Zichtmaat: 40, 5 bij 61,5 cm.

Afmeting inclusief passe-partout: 80 bij 60 cm.

Signatuur en datering: 'Hans van Horck '83 '.

Informatie over de schilder: 

Biografie

Hans Vanhorck (1952, Tegelen) volgde zijn opleiding aan de Academie voor Industriële Vormgeving Eindhoven, maar belangrijker is dat hij beschikt over natuurtalent waardoor hij kan maken wat hij wil. Van figuratief schilder ontwikkelde hij zich tot abstract schilder en heeft daarin een eigen weg gevolgd die het mogelijk maakte om bijzondere eigenschappen toe te kunnen voegen aan zijn schilderkunst. Sinds 2005 is Vanhorck hard op weg om een nieuwe dimensie te ontwikkelen in zijn kunstenaarsbestaan. De kunstenaar is naast schilder nu ook beeldhouwer. Ook als beeldhouwer heeft hij een eigen stijl ontwikkeld. Deze stijl is zo markant en verwant met zijn schilderkunstige aanpak, dat gesproken kan worden van een synthese van schilderkunst en beeldhouwkunst.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Hans van Horck


Geplaatst door  KunstkamerZandvoort
FA. (17)

Lid sinds 2012
658 verkochte items
Alle items van deze verkoper (15)
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd6-7-2015 om 15:18
Eindtijd13-7-2015 om 21:18
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.