Hans Vanhorck - Olieverf op doek, Red abstract with orange (Zeer groot)

Hans Vanhorck - Olieverf op doek, Red abstract with orange (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!
Hans Vanhorck - Olieverf op doek, Red abstract with orange (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Hans Vanhorck - Olieverf op doek, Red abstract with orange (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Hans Vanhorck - Olieverf op doek, Red abstract with orange (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Hans Vanhorck - Olieverf op doek, Red abstract with orange (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Hans Vanhorck - Olieverf op doek, Red abstract with orange (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Hans Vanhorck - Olieverf op doek, Red abstract with orange (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Hans Vanhorck - Olieverf op doek, Red abstract with orange (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Hans Vanhorck - Olieverf op doek, Red abstract with orange (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Hans Vanhorck (1952)
TypeSchilderij
Jaartal2003
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Afmetingen120 cm x 120 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Fraai schilderij op doek door kunstenaar Hans Vanhorck. Rechtsonder en verso gesigneerd. 


Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeestercollecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

Conditie
ConditieZeer Goed
Enkele lichte slijtagepsporen aan de randen en hoeken van het doek. Daarnaast zit er een wit klein vlekje centraal onderin de rode partij. Onduidelijk of dit tot de compositie behoort. 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amstelveen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Hans Vanhorck (1952)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (20)

Geplaatst door  veilingmeestercollecties
Lid sinds 2013
31560 verkochte items
Alle items van deze verkoper (168)
120 cm
120 cm
Openingsbod € 1
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd25-9-2023 om 17:18
Eindtijd8-10-2023 om 19:51
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.