Herbie Hancock - Tour 1974 Paradiso> Artist in Residence 2022 North Sea Jazz Festival - Verkocht

Herbie Hancock - Tour 1974 Paradiso> Artist in Residence 2022 North Sea Jazz Festival kopen? Bied vanaf 25!
Dit item is verkocht Toon item
Vinyl

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Herbie Hancock - Tour 1974 Paradiso> Artist in Residence 2022 North Sea Jazz Festival kopen? Bied vanaf 25!
Herbie Hancock - Tour 1974 Paradiso> Artist in Residence 2022 North Sea Jazz Festival kopen? Bied vanaf 25!Herbie Hancock - Tour 1974 Paradiso> Artist in Residence 2022 North Sea Jazz Festival kopen? Bied vanaf 25!Herbie Hancock - Tour 1974 Paradiso> Artist in Residence 2022 North Sea Jazz Festival kopen? Bied vanaf 25!Herbie Hancock - Tour 1974 Paradiso> Artist in Residence 2022 North Sea Jazz Festival kopen? Bied vanaf 25!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Herbie Hancock (1940)
Type kunstwerk Vinyl
Jaartal 1974
Type Overig
Stijl Jazz & Blues
Uitgave 1e uitgave
Paradiso Herbert  Hancock (Chicago, 12 april 1940) is een Amerikaans jazz-pianist en -componist. Herbie Hancock wordt beschouwd als een van de invloedrijkste jazzmuzikanten van de tweede helft van de twintigste eeuw, een status vergelijkbaar met die van zijn mentor Miles Davis. In zijn muziek gebruikt hij ook elementen uit de funk, rock, blues, soul, gospel en klassieke muziek. Hij speelt zowel piano, keyboard als synthesizer.

Deze originele poster (43 x 64 cm.) is de eerste druk van de grafische promotie van het concert en de tour. Het was alleen voor promotioneel gebruik en niet beschikbaar voor commerciële verkoop. Latere reproducties, hoewel decoratief, hebben geen echte waarde. Ze werden meestal gezien in etalages van muziekwinkels, enz. en waren vaak maar een week of 2 aanwezig nadat ze waren opgehangen. Het vinden van deze in nieuwe of mint staat is zeldzaam.
Conditie
ConditieNieuwstaat (M-/NM)
Herbert Jeffrey Hancock (Chicago, 12 april 1940) is een Amerikaans jazz-pianist en -componist. Herbie Hancock wordt beschouwd als een van de invloedrijkste jazzmuzikanten van de tweede helft van de twintigste eeuw, een status vergelijkbaar met die van zijn mentor Miles Davis. In zijn muziek gebruikt hij ook elementen uit de funk, rock, blues, soul, gospel en klassieke muziek. Hij speelt zowel piano, keyboard als synthesizer.

Deze originele poster is de eerste druk van de grafische promotie van het album. Het was alleen voor promotioneel gebruik en niet beschikbaar voor commerciële verkoop. Latere reproducties, hoewel decoratief, hebben geen echte waarde. Ze werden meestal gezien in etalages van muziekwinkels, enz. en waren vaak maar een week of 2 aanwezig nadat ze waren opgehangen. Het vinden van deze in nieuwe of mint staat is zeldzaam
 is in nagenoeg perfecte staat. Zowel de hoes als de plaat zelf is in onbeschadigde conditie en kent geen sporen van slijtage. Het geluid kent geen imperfecties als de plaat gespeeld wordt.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,50
Naar België € 15,00
Naar Duitsland € 17,50
Europese Unie € 17,50
Wereldwijd € 30,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .